Dodaj do ulubionych

W. Tokarski - Poznań

14.12.05, 11:56
Muszę zmienić ginekologa i zastanawiam się nad powrotem, do lekarza, do
którego wiele lat temu chodziłam (ul. Głogowska 111).
Nie wiem jednak jak z jego opiniami wśród pasjentek, jaki ma sprzęt w
gabinecie itp., mogło się przecież coś zmienić.
Będę wdzięczna za opinie
Obserwuj wątek
    • joisana Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 11:59
      Sprawdziłaś już na forum Biała lista dobry ginekolog?
      Jeśli nie, to proszę zapoznać się z regulaminem i pomocnycmi linkami.
      • marghot Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 12:05
        szukałam i znalazłam jedynie jedną złą opinię
        stąd pytanie na forum smile
        • joisana Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 12:12
          Nie ma sprawy (ale sprawdzić musiałam), ale dobrze to nie wróży, niewink?
          • marghot Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 12:15
            tochę mnie to podłamało - oznacza konieczność szukania kogoś innego sad
            co prawda nie chcę do niego chodzić po piguły, ale skoro wg jednej z
            forumowiczek przepisuje je bez badań (ja nie mam takich wspomnień, mnie
            kierował na badania - wizyty prywatne), oznacZa to, że nei traktuje poważnie
            zdrowia swoich pacjentek
            ahhh
            • joisana Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 12:20
              Wiesz, rutyna robi czasem swoje, ale tez każdemu zdaża się gorszy dzień, nie
              wiem, ja jak dotąd nie znalazłam w realu kompetentnego gina, a o zgrozo mam
              kilku w rodzinie wink)).
              • marghot Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 12:30
                czy to miało być pocieszenie??? wink))
                może faktycznie się do niego wybiorę, ślubu z nim nie biorę i na pierwszej
                wizycie "wyczuję" faceta
            • Gość: Natalia Re: W. Tokarski - Poznań IP: *.icpnet.pl 15.12.05, 02:22
              Hej Dziewczyny to ja napisałam tego posta o doktorze Tokarskim,poniewaz jest
              tylko jedna moja opinia no to cóz....mozesz mi nie ufac.Ja jednak go
              odradzam,moze prywatnie zajmuje sie lepiej pacjentka?Bo z tego co zrozumiamałam
              byłas u niego tyle,ze prywatnie?Hmm ja niestety jutro ide do niego, zobaczymy
              jak tym razem potraktuje moje bóle chyba jajników,oraz co mi doradzic w zwiazku
              z tym,ze nie wziełam 2 tabletek anty,Odezwe sie jutro jak wróce i powiem wam
              czy go to w ogóle obeszło.Pozdrawiam
              • marghot Re: W. Tokarski - Poznań 15.12.05, 07:59
                Natalio, nie chodzi o to, że Ci nie wierzę.
                Chodziłam do niego prywatnie i było OK. Prawda, że nie miałam problemów
                zdrowotnych - więc wlaściwie nie miał się jak sprawdzić "w boju".
                Wiem jedno, chodziłam już do chyba 3 ginekologów i żadnego z nich nie mogę
                uznać za godnego polecenia w 100%,; smutne to sad

Daj, proszę znać o swoich wrażeniach z ostatniej wiztyty. W razie czego
                zapraszam na gg 1266294 lub @
    • b_a_l_b_i_n_k_a Re: W. Tokarski - Poznań 14.12.05, 13:13
      Jak tam joisana? Wyluzowałaś ? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka