Dodaj do ulubionych

stan zapalny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:54
Badanie cytologiczne wykazało obecność stanu zapalnego (leukocyty). Lekarz
przypisał mi globulki dopochwowe GYNALGIN. Zużyłam 3 opakowania z 4 i
pojawiło się zaczerwienienie, szczypanie, pieczenie. Czy to możliwe???
Przepłukałam Tantum Rosa, posmarowałam kremem Pimafucin, ale nie wiem, czy
pomoże...Co robić? Przecież te globulki miały stan zapalny zlikwidować, a nie
wyywołać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:51
      Moze sie myle ale czy lekarz kazal Ci stosowac az tyle opakowan tego leku?
      Wydaje mi sie to nierozsadne.Gynalgin to mocny lek,ktory niszczy wszystko co w
      pochwie sie znajduje,dobre bakterie i te zle.Taka ilosc leku wyjalowila pochwe
      na tyle,ze pojawila sie grzybica albo jakis inny stan zapalny.Pisze tak,gdyz
      kiedys tez mialam problemy z nadzerka i mimo,ze moja gin stosowala metode
      roznych lekarstw ,to po jej kuracjach rok czasu nekaly mnie rozne stany zapalne
      z powodu wyjalowienia pochwy.Wydaje mi sie,ze powinnas skontaktowac sie
      ponownie z lekarzem,czy dalej stosujesz te czopki?
      • Gość: allie Re: stan zapalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:55
        Lekarz zapisał mi 4 opakowania po 10 szt. Ostatnie dziesięć sztuk już nie
        wzięłam.
        • Gość: ewka Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:00
          Strasznie duzo tych czopkow,powiem jasno,nigdy nie spotkalam sie z takim
          lekarzem ,ktory by przepisal mi taka ilosc czopkow tej samej nazwy.Wkoncu to
          jest nie 10 a 40 czopkow.Strasznie duzo....
          Ile dni temu skonczylas brac czopki?
          • Gość: allie Re: stan zapalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:08
            Wczoraj wzięłam ostatni, trzydziesty. Resztę sobie daruję. Spróbować płukanie
            Tantum Rosa na wieczór i Lactovagnal? Czy lepiej do lekarza?
            • Gość: ewka Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:15
              Nie chce Ci nic sugerowac,nie jestem lekarzem.Wydaje mi sie najrozsadniejszym
              rozwiazaniem skontaktowac sie z lekarzem,moze idz do innego.Za kilka dni mozesz
              zrobic posiew i czystosc pochwy,teraz go nie rob bo po takiej ilosci leku i tak
              wynik bedzie falszywy.Trzeba odczekac kilka dni.
              Moze poczekaj,ktos na forum jeszcze sie wypowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka