Gość: pinuś IP: *.ghnet.pl 21.01.06, 17:53 kochane dziewczyny, co zamiast fluconazole przeciwgrzybiczo z powodu łupieżu, po tym lekarstwie niesamowicie boli mnie głowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaagna Re: fluconazole - łupież? 21.01.06, 21:21 Ketokonazol - w szamponie Nizoral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellenaj Re: fluconazole - łupież? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:22 witam, ja dostałąm od lekarza tez ten flukonazol na paznokcie...na grzybicę konkretnie i tez strasznie boli mnie głowa...a nie znałam przyczyny...wniosek, taki, ze chyba nie jest to nejwspanialszy środek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: fluconazole - łupież? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:59 A jak często zażywacie fluconazol? Ja biorę co 4 dni 150 mg kapsułkę i mam lekkie mdłości, głowa na szczęście mnie na razie nie boli, ale jak przeczyta się ulotkę tego leku, a konkretnie skutki uboczne jakie może powodować, to i tak jesteśmy "szczęściary" . Mnie najbardziej przeraziła informacja, że może powodować wypadannie włosów Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś