betty88 08.02.06, 12:30 Czy któraś z Was cierpi może na to zaburzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem-na-nie Re: Borderline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:46 tak Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: Borderline 08.02.06, 13:02 Ale jak sobie z tym radzisz, nie jest Ci ciężko?Ja już wysiadam...Ranię bliskich, mam ataki agresji, a bliscy nie potrafią zrozumieć:dlaczego, jeśli kochasz, tak ranisz? Chyba zdecyduję się na pomoc specjalistyczną, bo już dłużej nie wytrzymam. A Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem-na-nie Re: Borderline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:05 trzeba podjac psychoterapia. ja niestety nie daje rady bez lekow. boje sie, ze bede na nie skazana do konca zycia tylko przyjmujac leki, funkcjonuje normalnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem-na-nie Re: Borderline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:10 polecam Ci forum (tzn. grupy wsparcia) na stronie www.psychotekst.com/ wydaje mi sie, ze tam znajdziesz wiecej osob z borderline niz tu. namawiam Cie rowniez na wizyte u psychologa - niektorzy przyjmuja w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś