mari20 13.02.06, 19:57 co myslicie o Corfamedzie ? jak dlugo sie czeka na wizyte ? i jakie ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulek13 Re: CORFAMED - Wroclaw 13.02.06, 20:31 Hej, na wizytę czeka się około dwóch tygodni (chyba że w międzyczasie pojawi się okienko)cena tej przyjemności to 50 zł. z cytologią. Co myślę?...hmmm...chodziłam do różnych lekarzy i nigdzie nie załatwiano sprawy tak szybkopoza tym wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra810 Re: corfamed - Wroclaw 04.05.06, 12:06 hej chodziłam do corfamedu przez kilka lat, na początku rzeczywiscie była to klinika pierwszorzędna...wszyscy należycie dbali o swoje pacjentki...telefonicznie informowano o dodatkowych badaniach...było swietnie...niestety z czasem opieka schodziła do gorszej ligii....pacjentki przyjmowane sa krótko, a w kolejce na umówioną wizytę czeka sie w skrajnych przypadkach nawet 3 godz...masakra...wniosek nasuwa sie sam...ida na ilość, a nie na jakość...w corfamedzie leczyłam sie farmakologicznie dosc długo, aż w końu usłyszałam od lekarza, że on już nie wie co mi jest, nie wysilajac sie zeby nawet wypisac skierowanie do szpitala...stwierdziłam, ze dalsze wizyty nie mają sensu...zmieniłam lekarza, który bardzo szybko zdiagnozował u mnie chorobe, której w corfamedzie lekarz nie widzial tyle miesięcy....koniec konców wyladowałam na stole operacyjnym...nie jestem odosobnionym przypadkiem, bo na oddziale szpitalnym spotkałam co namniej 4 kobiety, takze niegdysiejsze pacjentki corfamedu...z jeszcze wiekszymi zaniedbaniami niz ja...jutro ide na sciagniecie szwów...ale wiem, ze to nie koniec, ponieważ czeka mnie jeszcze długie leczenie hormonami...aktualnie lecze sie w Euromedicarze...polecam dr Jezioro(przyjmuje na kasę chorych) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justin17 Re: CORFAMED - Wroclaw 13.02.06, 20:39 wiesz co wątków na tej stronie było już bardzo dużo wystarczy poszukać . Natomiast jeśli chodzi o corfamed to mam mieszane uczucia byłam tam raz na wizycie u lekarza i było ok, natomiast miałam zlecone badanie cytologi i niestety to już było gorzej nie umawiasz sie na godzinę tylko przychodzisz i czekasz a np. pani doktor jest nie w sosie i przyjmuje tylko ciężarne a ty czekasz i czekasz. Ja codzę do doktora Maślaka wydaje mi sie ok ale jak mozna od kogoś uzyskać inne opinie to czekam na nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.06, 20:44 Ja nigdy nie czekałam dłużej jak kilka dni. Poza tym w razie "nagłego przypadku", keidy trzeba być przyjętym natycvhmiast - nie robią żadnych problemów. Cena do niedawna byla 40zł, ale już podnieśli do 50 Niedogodność w moim przypadku to fakt, iż są opóźnienia do mojej lekarki, a im później wizyta, tym większe opóźnienie. Zapisuję się na ok. 16-tą, 17-tą i muszę te dodatkowe 40 - 50 minut wyczekać Ale z lekarki jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:33 Również chciałam dowiedzieć się coś wiecej o tej placówce,dlatego też podbijam wątek...Pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek odzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat.alka Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 15.02.06, 17:01 Wyszukiwarka, było o tym baaardz dużo. Generalnie przemiał taśmowy kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi322 Re: CORFAMED - Wroclaw 15.02.06, 18:07 ja też leczyłam się w corfamedzie ale zamierzam zrezygnować, poniewaz 1) na wizyte musze czekać około 3 tygodnie, 2) po przyjściu na umówioną wizytę na daną godzinę, srednio około 1 godziny muszę odczekać 3) obowiązuje zasada "liczy się ilosc nie jakosc" - przerób pacjentek jest tam zawrotny na czym cierpi jakośc obsługi 4) po roku leczenia (mam zaburzenia hormonalne nie zalecono mi wogóle badań poziomu hormonów tylko przepisano leki, gdyż lekarz orzekł że po wynikach hormonalnych on i tak nie będzie mądrzejszy (nic dodać nic ująć) po roku brania hormonów dolegliwości nadal sie utrzymują,,, to tyle, jestem zdegustowana,, gdyby ktoś miał dobrego ginekologa to prosze o namiary (chodzi oczywiście o wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia jest ok IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.02.06, 19:42 Ja zazwyczaj nie czekam, umawiam sie na konkretna godzinke i tyle.Wiadomo, opoznienie moze sie zdarzyc - jak to w zyciu. Lekarze bardzo mili. Male zastrzezenia mam do Pani w recepcji (takiej rudej) - nie zawsze jest mila i ma ciagle kwasna mine, no ale coz... Mysle,ze moge polecic. Wizyta 50zl ale badania Ci zrobia i nie potraktuja jak niechcianego goscia.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:13 Widzę,że wątek ucichł...Dziewczyny chciałam coś więcej dowiedzieć się o lekarzah tam pracujących (szczególnie kobietach,bo jakoś do nich mam większe przekonanie).Którą lekarkę polecacie,która doradzi,zrozumie i spokojnie wytłumaczy...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat.alka Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 17.02.06, 09:35 Ale czego Ty jesteszcze chcesz? Masz osoby za, masz przeciw. Pomijamy fakt, że zaśmieciłaś forum czymś co się już tyle razy pojawiało. Wystarczy wrzucić do wyszukiwarki: corfamed, albo wrocław forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=31030779&a=31092282 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=27773687&a=27841585 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21360783&a=21536061 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=20113277&a=20166604 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&a=33015870 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11373768 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=254694&a=26433137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: CORFAMED - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:32 Twój ton jest nieadekwatny nat.alko!!!Jeśli masz zastrzeżenia co do tego tematu to po prostu na niego nie wchodz!!!Apropos to nie ja założyłam ten wątek więc nie do mnie pretensje i fochy!!!Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś