Dodaj do ulubionych

urojona ciaza...;/

21.03.06, 21:47
Ehh dziewczyny pomozcie....uprawialam petting z chlopakiem 30 grudnia, mial
wytrysk nie na mnei a na lozko, od tego czasu mam w odpowiednich terminach
okresy z tym ze mnei obfite, robilam test ciazowy - negatywny, pomimo to boje
sie o ciaze ;/ wiem wiem paranoja...ale nie prosze o krytyke tylko o rade jak
sie pozbyc tego? Martwie sie bo sie slabo czuje jakos, ciagle zmeczona,
oprocz tego mam cos z brzuchem, cokolwiek zjem robi sie jak balon, i jeszce
martwi mnie to ze mam jakies zolte uplawy...sad ale to tylko urojona ciaza,
prawda? strasznei mnie to meczy sad
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: urojona ciaza...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:51
      oczywiscie, bylaś u ginekologa i wykluczył ciążę, i powiedział ci, że masz
      schizę, prawda?
    • albertyna666 Re: urojona ciaza...;/ 21.03.06, 22:11
      już wielokrotnie na różnych forach kopiowałaś ten tekst
      wygląda na to,że żadne argumenty do ciebie nie trafiają i schiza skończy się u
      ciebie dopiero we wrześniu (wtedy gdy nadejdzie termin porodu)

ps.chociaż z taką schizą to pewnie znajdziesz sobie nowy powód do zmartwień
      ciąża przenoszona...
      • maialina1 buuaahahahaha! :) 22.03.06, 09:07
        hahahahahahaha, albertyna, dobreee! smile)
    • Gość: rwe Re: urojona ciaza...;/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 22:31
      przestań uprawiać petting, smarkulo. Albo łykaj pigułki, nawet jeśli się tylko
      całujecie.
    • Gość: marta Re: urojona ciaza...;/ IP: 83.168.106.* 21.03.06, 23:31
      schiza gigant!
      przejdz się lepiej do lekarza rodzinnego w związku ze zmęczeniem i ogólnym
      osłabieniem oraz brzuchem, który robi się jak balon,
      i do ginekologa z żółtymi upławami.
      z ciekawości zapytam-ile masz lat? 13?
      jak czytam kolejny wątek ze schizą gigantem, to zaczynam zastanawiać się, czy
      to nie podpucha ;/
    • nasseceron Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 05:53
      Narkotykom powiedz stanowczo - NIE !
    • maialina1 Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 09:05
      co ty! zaszlas na 100%.
      zacznij kupowac ubranka.
      To ty nie wiedzialas ze mozna zajsc w ciaze z przescieradlem?
    • lilith76 Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 09:27
      na urojoną ciąże najlepszy jest młotek.
      bierzesz go w prawą dłoń i walisz nim w lewą dłoń. kilka razy.
      zajmiesz się rehabilitacją połamanych kości, powrotem do pełnosprawności
      fizycznej i żadne głupoty nie będą ci przychodzić do głowy, przy tkakich
      PRAWDZIWYCH problemach.

kurczę, ja już nie wiem co radzić na takie schizy...
    • nikaewa Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 12:27
      witaj!!! widze że cię potraktowali nie miło...sad kochana jeżeli masz okres to
      nie jesteś w ciąży!! a zajść byś mogła jeśli sperma znalazła się w pobliżu
      pochwy i nie byłoby okresu przez dłuuuugi czas a tym myśleniem nabawisz sie
      ciąży urojonej!! pozdrawiam p.s ewentualnie możesz zawsze zrobić test ciążowy
      aby ukoić nerwy dominika
      • lilith76 Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 12:30
        nikaewa, po kilkunastu miesiącach powtarzania ciągle takich rad, czasami ciągle
        tym samym osobom, nawet tobie puszczą nerwy smile
        • Gość: nana Re: urojona ciaza...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:36
          smile
          ale wiecie ze schizy ciazowe sie zdazaja i wcale nie sa przyjemne.
          badzcie wyrozumiale smile
          gratuluje wam ze macie takie nerwy i tego nie przezywacie.

Ps. a okres wcale nie wyklucza ciazy zawsze ( czasem moze byc okres regularny
          a kobieta dowiaduje sie o ciazy w 5 miesiacu - oczywiscie jest to baaaardzo
          rzadki przypadek ale sie zdarza).

zrob jeszcze jeden test ale do zaplodnienia raczej nie moglo dojsc.
          pozdrawiam i sie nie stresuj bo nerwicy sie nabawisz bez powodu.
          "plemniki to nie pchly..." - jak to dziewczyny czesto pisza
          smile
          • lilith76 Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 13:27
            ależ ja też przeżywam lekkie, idiotyczne schizy, tylko od razu staram się je
            sobie racjonalnie wytłumaczyć i przestać o tym myśleć. w życiu bywają gorsze
            tarapaty żeby śmiecić sobie umysł jeszcze czymś takim.
          • maialina1 Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 13:41
            Gość portalu: nana napisał(a):

>
            > Ps. a okres wcale nie wyklucza ciazy zawsze ( czasem moze byc okres
            regularny
            > a kobieta dowiaduje sie o ciazy w 5 miesiacu - oczywiscie jest to baaaardzo
            > rzadki przypadek ale sie zdarza).
            >

Ona juz miala okres i juz robila test ciazowy. nic jej nie uspokaja.
            Tak jak napisala jedna forumowiczka powyzej, uspokoi sie dopiero we wrzesniu,
            jak minie termin porodu. Ale wtedy jeszcze bedzie miec schize ze jest w
            niewidocznej przenoszonej ciazy. smile)

PS. Z tym okresem nie jest do konca tak jak mowisz. Przypadek ze ma sie okres w
            ciazy wcale nie jest tak rzadki jak myslisz, natomiast od razu da sie poznac ze
            to jest "okres ciazowy", bo on jest zupelnie inny niz zwykly. Jest go o wiele
            mniej, trwa o wiele krocej, i zazwyczaj jest bezbolesny.
            • kwietniowe_cappuccino Re: urojona ciaza...;/ 22.03.06, 13:53
              tylko że dziewczeciu ze schizą kaźdy normalny okres wydaje sie mniejszy i
              podejrzany wink
        • Gość: zz Re: urojona ciaza...;/ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.03.06, 13:59
          po kilkunastu miesiącach powtarzania ciągle takich rad, czasami ciągle
          >
          > tym samym osobom
          dlatego watek schizy powinien być zawsze na wierzchu -przyszpilony ,
        • Gość: athame do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:21
          Skoro puszczaja Ci nerwy, to po grzyba tu siedzisz i powtarzasz w kolko te same
          rady od kilkunastu miesiecy? Najwyrazniej jestes stala czytelniczka tego
          forum... Zalosne... Inni siedza na forach o gotowaniu, aranzacji wnetrz tudziez
          podrozach, a Ty biedna od kilkunastu miesiecy rozmawiasz w swoim wolnym czasie
          o grzybach, nadzerkach i schizach ciazowych... Trzeba przyznac, ze masz
          fascynujace hobby... Rozumiem zeby zagladac na to forum o zdrowiu kobiety
          sporadycznie wg biezacych potrzeb zdrowotnych, ale zeby tak dzien w dzien?
          gratuluje pasji.
          • maialina1 Re: do lilith76 22.03.06, 14:28
            Dlaczego sie smiejesz z takiej "pasji"?
            Dla mnie na przyklad szczytem idiotyzmu danej pasji jest codzienne rozprawianie
            o kolorze sciany pasujacej do wyra.
            Dla kazdego cos innego.
            Wiesz, sa tez fora dla 50-letnich wielbicieli kolejek elektrycznych, albo fora
            dla wegan ktorzy co dzien zachodza w glowe czy w danym prefabrykacie jest
            sladowa ilosc jaja albo mleka.
            Sorry, ale wole nadzerki i ciaze.
            • Gość: athame Re: do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:39
              maialina1 napisał:

> Dlaczego sie smiejesz z takiej "pasji"?

bo mnie to zwyczajnie rozsmieszylo.

> Dla mnie na przyklad szczytem idiotyzmu danej pasji jest codzienne
              rozprawianie
              >
              > o kolorze sciany pasujacej do wyra.

na pewno nie przez kilkanascie miesiecy. jak urzadzasz mieszkanie, to chyba
              logiczne, ze doraznie szukasz czegos na ten temat, po czym malujesz owa sciane
              i ciach - gotowe, wiec konczysz temat, zamiast bezproduktywnie zagrzebywac sie
              w nim dalej, czego przykladem sa tutejsze stale forumowiczki upajajace sie
              schizami i grzybami.

> Dla kazdego cos innego.

no i git, a ja po prostu pisze, co o tym sadze.

> Wiesz, sa tez fora dla 50-letnich wielbicieli kolejek elektrycznych, albo
              fora
              > dla wegan ktorzy co dzien zachodza w glowe czy w danym prefabrykacie jest
              > sladowa ilosc jaja albo mleka.

to tez nie jest dla mnie normalne. (jaka ja nietolerancyjna...)

> Sorry, ale wole nadzerki i ciaze.

na zdrowiesmile moge tylko dodac, ze zawsze wydawalo mi sie, iz takie
              zainteresowania to sie chyba z nudow biora, z malo satysfakcjonujacego zycia
              prywatnego. super temat: nadzerki i ciaze big_grin

pozdro.
              • maialina1 Re: do lilith76 22.03.06, 14:46
                Owszem, z nudow.
                Ja przychodze na to forum jak totalnie ie mam co robic.
                I zawsze cos ciekawego wyczytam.
                Po tych wszystkich wypowiedziach ktorych tu sie naczytalam, malo co jest mnie w
                stanie zaskoczyc. Ok, niektore posty sa beznadziejnie durne, typu "czy jesli
                usiade na klozecie po tym jak moj chlopak robil kupe to zajde w ciaze", ale
                niektore wrecz przeciwnie, dostarczaja ciekawych informacji na temat ciala i
                jego funkcjonowania.
                Ja np. z forum "ciaza" bardzo duzo dowiedzialam sie o ciazy, a wlasciwie jej
                poczatkach, a jako ze sama sie do niej powoli przygotowuje, to kazda informacja
                jest dla mnie cenna.
                • lilith76 do athaname 22.03.06, 14:57
                  siedzę tu nie do kilku miesięcy, ale od lipca 2003 roku tongue_out
                  jeśli ty byś chciała żeby w sprawach zdrowotnych pomagał ci ktoś, kto wchodzi
                  na dane forum doraźnie, z przypadku, to gratuluję dobrego samopoczucia.
                  jak się domyślam, niedługo znikniesz z tego forum, bo wielkiego pożytku z
                  ciebie tu nie ma, a i tak nic do powiedzenia nie masz.
                  lubię to forum i nie zamierzam tego zmieniać, bo ciebie to śmieszy.

co do moich odpowiedzi w tym konkretnym przpadku - jaki problem, taka odpowiedź.
                  • Gość: athame Re: do athaname IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:07
                    lilith76 napisała:

> siedzę tu nie do kilku miesięcy, ale od lipca 2003 roku tongue_out

gratuluje smile

> jeśli ty byś chciała żeby w sprawach zdrowotnych pomagał ci ktoś, kto wchodzi
                    > na dane forum doraźnie, z przypadku, to gratuluję dobrego samopoczucia.

a Ty masz tu zapewne jakas misje, tak? proponuje zdawac na medycyne, bedziesz
                    jeszcze bardziej uzyteczna.

> jak się domyślam, niedługo znikniesz z tego forum, bo wielkiego pożytku z

Owszem znikne, poniewaz mam lepsze rzeczy do roboty i nie chcialabym sie
                    uzaleznic od czytania o nadzerkach i schizach - jak niektorzy smile

> ciebie tu nie ma, a i tak nic do powiedzenia nie masz.

Owszem, mam cos do powiedzenia i wlasnie Ci to mowie (czy Ci sie to podoba, czy
                    niesmile)

> lubię to forum i nie zamierzam tego zmieniać, bo ciebie to śmieszy.

Przeciez ja Ci nie kaze zmieniacsmile

> co do moich odpowiedzi w tym konkretnym przpadku - jaki problem, taka
                    odpowiedź

zycze szczescia w dalszym realizowaniu pasji.
                • Gość: athame Re: do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:00
                  maialina1 napisał:

> Owszem, z nudow.
                  > Ja przychodze na to forum jak totalnie ie mam co robic.

Przykro mi.

> I zawsze cos ciekawego wyczytam.

racja...a to o schizie, a to o nadzerce...extrasmile

> Po tych wszystkich wypowiedziach ktorych tu sie naczytalam, malo co jest mnie
                  w
                  >
                  > stanie zaskoczyc. Ok, niektore posty sa beznadziejnie durne, typu "czy jesli
                  > usiade na klozecie po tym jak moj chlopak robil kupe to zajde w ciaze", ale
                  > niektore wrecz przeciwnie, dostarczaja ciekawych informacji na temat ciala i
                  > jego funkcjonowania.

W tym celu mozna sobie kupic stosowne ksiazki w ksiegarni medycznej...

> Ja np. z forum "ciaza" bardzo duzo dowiedzialam sie o ciazy, a wlasciwie jej
                  > poczatkach, a jako ze sama sie do niej powoli przygotowuje, to kazda
                  informacja
                  >
                  > jest dla mnie cenna.

A to nie lepiej zaczac przygotowania od rozmowy z ginekologiem i fachowych
                  publikacji?
                  • maialina1 Re: do lilith76 22.03.06, 15:02
                    Gość portalu: athame napisał(a):

> maialina1 napisał:
                    >
                    > > Owszem, z nudow.
                    > > Ja przychodze na to forum jak totalnie ie mam co robic.
                    >
                    > Przykro mi.
                    >

Nie poplacz sie.
                    • Gość: athame Re: do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:09
                      juz sie poplakalam. ze smiechu.
                  • lilith76 Re: do lilith76 22.03.06, 15:07
                    athaname,
                    zaopatrzona w książki medyczne, po konsultacjach z lekarzami, wyedukowana w
                    szkole i na własną rękę
                    zjedź myszką na lewą stronę ekranu, tam gdzie "ulubione fora", kliknij w któreś
                    i zajmij się tym, co lubisz.
                    jakoś nie potrafię zrozumieć co ty tu robisz.
                    • Gość: athame Re: do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:13
                      lilith76 napisała:

> athaname,
                      > zaopatrzona w książki medyczne, po konsultacjach z lekarzami, wyedukowana w
                      > szkole i na własną rękę
                      > zjedź myszką na lewą stronę ekranu, tam gdzie "ulubione fora", kliknij w
                      któreś
                      >
                      > i zajmij się tym, co lubisz.
                      dziekuje za dobra radesmile pozwol, ze zamiast tego pojde z psem na spacersmile

> jakoś nie potrafię zrozumieć co ty tu robisz.

ot szperam w bialej liscie ginekologow i zastanawiam sie jak mozna tu siedziec
                      od lipca 2003.
                      • lilith76 Re: do lilith76 22.03.06, 15:26
                        > ot szperam w bialej liscie ginekologow i zastanawiam sie jak mozna tu
                        siedziec
                        > od lipca 2003.

nie mam śmiałości rozgościć się na forum Psychiatria tongue_out
                  • maialina1 Re: do lilith76 22.03.06, 15:07
                    Gość portalu: athame napisał(a):

>
                    > W tym celu mozna sobie kupic stosowne ksiazki w ksiegarni medycznej...
                    >

W ksiegarni medycznej?
                    Slownictwo medyczne to zdecydowanie nie moj dzial.
                    Nie sadze zebym cos uszczknela dla siebie z ksiazek dla studentow medycyny.

>
                    > A to nie lepiej zaczac przygotowania od rozmowy z ginekologiem i fachowych
                    > publikacji?

Taka rozmowe odbylam juz nie raz i to z roznymi ginekologami.
                    Wiedze ktora przekazali mi lekarze uzupelniam teraz doswiadczeniami innych
                    kobiet. Okazuje sie ze lekarze nie poinformowali mnie o wielu waznych rzeczach.
                    • Gość: athame Re: do lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:15
                      > W ksiegarni medycznej?
                      > Slownictwo medyczne to zdecydowanie nie moj dzial.
                      > Nie sadze zebym cos uszczknela dla siebie z ksiazek dla studentow medycyny.

No tak, forum lepsze.

> Taka rozmowe odbylam juz nie raz i to z roznymi ginekologami.
                      > Wiedze ktora przekazali mi lekarze uzupelniam teraz doswiadczeniami innych
                      > kobiet. Okazuje sie ze lekarze nie poinformowali mnie o wielu waznych
                      rzeczach.

forum naprawde rzadzi!smile
          • fraaszka Re: do lilith76 22.03.06, 15:57
            przeczytałam wszystkie twoje posty czarownico i nic,ale to kompletnie nic
            konstruktywnego w nich nie znalazłam
            rady-żadnej
            wygląda na to,że to ty masz jakąś misję wymachiwania swoim tępym nożem
            akurat lilith jest jedną z niewielu osób na tym forum,których zdrowy rozsądek i
            wiedza pomaga nieraz wielu dziewczynom
            a twoje krytykanctwo jest żałosne
            skoro nie potrafisz nic doradzić zeschizowanej kinder_bueno to zdejmij ze swoich
            pleców misję poprawiania tego małego forumowego świata
            i zajmij się faktycznie swoim psem
            spacer ze zwierzakiem jest suuuper na PMS
            • fraaszka Re: do athame 22.03.06, 15:58
              to było do athame oczywiście
    • maialina1 do athname 22.03.06, 15:13
      Pisalas ze nie chcesz sie uzaleznic.
      Gdybys nie byla uzalezniona to juz by cie tu nie bylo.

Daje ci zatem ostatnie slowo (wiem ze ci zalezy) i obiecuje ze nic nie odpisze.

• Gość: athame Re: do athname IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:22
        maialina1 napisał:

> Pisalas ze nie chcesz sie uzaleznic.
        > Gdybys nie byla uzalezniona to juz by cie tu nie bylo.

Droga Malino1... Masz racje, czuje, ze wlasnie sie uzaleznilam. W szczegolnosci
        od Twoich postow. Dodam to forum do ulubionych. Moze zaprojektujemy razem logo?

> Daje ci zatem ostatnie slowo (wiem ze ci zalezy)

Taak..bardzo mi zalezy (nie bede mogla zasnac w nocy, jesli mi nie odpiszesz).

> i obiecuje ze nic nie odpisze.

Moje szczescie.
    • Gość: athame Re: urojona ciaza...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:03
      Wybaczcie, przyznaje, jestem durna i czepialska. Do tego mam PMS-a giganta. I
      pryszcza na brodzie oraz tyłku. Dlatego jestem taka wredna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka