Dodaj do ulubionych

Plastyka krocza

23.03.06, 11:49
Mam pytanie.Czy jest możliwość wykonania
plastyki krocza,i gdzie ją można wykonać.
Jak długo się goi.
Chodzi o to że po urodzeniu troje dzieci krocze jest rozciągnięte
i niema satysfakcji z uprawiania seksu.
Tu jest mowa o odczuciach kobiety.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Plastyka krocza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.06, 13:28
      Skąd jesteś???? Ja jestem z Warszawy i przeszłam taką operację w grudniu.
      • Gość: sarna 38 Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:01
        ja jestem ze śląska
      • mikanka3 Re: Plastyka krocza 28.03.06, 11:02
        droga Kasiu czy mogłabys opisac mi ten zabieg,mam podobny problem
    • Gość: Kasia Re: Plastyka krocza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 11:18
      Czesc Sarna. Opisałam Ci wszystko w mailu. Mam nadzieję, że go otrzymałaś.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Sarna#8 Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:54
        Tak odpowiedz otrzymałam.
        Serdecznie dziękuję.
    • cobako Re: Plastyka krocza 28.03.06, 18:33
      dla pań. które interesuje ten temat wiadomość, że na temat plastyki narządów
      rodnych jest artykuł w ostatnim numerze Anory
    • mima30 Re: Plastyka krocza 29.03.06, 21:32
      Proszę o informację na maila prywatnego, jeśli można.
      Przy okazji: Co to jest Anora?
      • agatka_to_ja Re: Plastyka krocza 29.03.06, 21:34
        pewnie chodzilo o czasopismo ANGORA
    • Gość: aga30 Re: Plastyka krocza IP: 217.153.6.* 31.05.06, 03:59
      Witam. Czy któraś z Was zrobila sobie plastykę krocza? Chcialabym usunac
      bliznę po nacięciu krocza (porod), a także ładnie "wyprofilować" wejście do
      pochwy. Czy możliwe jest usunięcie blizny tak, ze po nacięciu nie pozostanie
      żaden ślad?
      Aktulanie jestem załamana wygladem okaleczonego ciała (blizna długosci ok. 3
      cm - 4 szwy, porod odbyl sie miesiac temu)
      Proszę o opinie i rady. Gdzie - u kogo? najlepiej zrobic ten zabieg?
      Z góry dziękuje za wszystkie posty.

• Gość: majka995 Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:23
        Ja tez bym chciała informacje jak to się odbywa taki zabiweg i gdzie najlepiej
        w wawie go wykonać. Po dwóch porodach u mnie narządy tez nie wyglądają
        rewelacyjnie
        Z góry dziękuję za info
        Pozdrawiam
        • rojana Do Kasi 31.05.06, 14:17
          Wiem, że o niektórych sprawach łatwiej jest pisać bardziej intymnie niż na
          forum. Mam prośbę, odezwij się do mnie/na pocztę/, bardzo potrzebuję informacji
          w tej sprawie. Z góry dziękuję.
    • majka995 Do Kasi 31.05.06, 14:31
      Napisz mi na maila jak wyglada taki zabieg i gdzie najlepiej go wykonac w Wawie
      Dziekuje i pozdrawiam Magda
      P.S To mój mail mnagraba@trader.pl a to gg 6027741
      • martka-o Re: Do Kasi 31.05.06, 22:08
        Kasiu, to ja tez poprosze na gazetowego smile
    • Gość: Majka Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:57
      O rany, nie straszcie mnie, zrobie cesarke! Czy to naprawdę się tak rozciąga??
      Słyszałam że wszystko powinno fizjologicznie wrócić do normy, do stanu sprzed
      porodu. Jak to mozliwe że się tak rozciąga że nie czuć faceta?! To tragedia!
      • sea80 Re: Plastyka krocza 01.06.06, 07:43
        nie jest az tak zle, u mnie po porodzie (sn) wszystko wrocilo do normy i to
        bardzo szybko,nawet jestem tam ciasniejsza niz przed porodem
        • Gość: Majka Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:06
          Aha, ufff. Pewnie to sprawa indywidualna. Słyszałam też że gdy się od razu i
          długo karmi piersią to wszystko szybciej wraca do normy. Czy to prawda? Poza tym
          przecież są ćwiczenia mięśni Kegla.. A jak nie to trzeba na wszelki wypadek od
          razu szukać faceta z dużym interesem big_grin
          • sea80 Re: Plastyka krocza 01.06.06, 16:09
            no jasne ze to sprawa indywidualna ale ja nie spotkalam sie jeszcze z opinia
            zeby kobieta narzekala ze jest "luzna" po porodzie.
            Ja karmilam piersia tylko ok miesiac po porodzie (wiec nie wiem czy to ma ze
            soba cos wspolnego) a kochalismy sie z mezem juz 12 dni po porodzie(sn) i bylo
            ok i nadal jest, moge powiedziec ze nawet lepiej niz przed...
    • Gość: bera Re: Plastyka krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:20
      Ja dopiero po porodzie zaczęłam w pełni czuć sie kobietą. Przedtem tak jakoś
      trudno mi było uzyskać satysfakcję podczas stosunku. Cóż, pewnie każda z nas
      jest inna smile
    • Gość: Kasia Warszawa Re: Plastyka krocza IP: *.aster.pl 13.10.06, 03:29
      Dziewczyny która jest zainteresowana tematem proszę o kontakt. Przeszłam taka
      operację w grudniu 2005 i w razie problemów polecam. GG 4242642
      • Gość: gosia Re: Plastyka krocza IP: *.centertel.pl 19.04.15, 12:56
        Jestem po 5 porodach ostatni 4lata temu.Mam miec plastykie za tydzien bardzo prosze o odpowiec czy warto i czy sa komplikacje.U mnie ma byc samo zwezenie pochwy
    • Gość: Kasia Warszawa Re: Plastyka krocza IP: *.aster.pl 13.10.06, 03:32
      Lub piszcie na maila gazetowego
    • Gość: gosia Re: Plastyka krocza IP: *.centertel.pl 19.04.15, 12:50
      Prosze napisz mi czy warto bylo sie operowac bo termin mam za tydzień i bardzo sie boje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka