Gość: supta IP: *.pzuzycie.pl 21.04.06, 10:52 Dziwczyny potpowiedzcie prosze, po jakim czasie od zapłodnienia można robić test ciążowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: test ciążowy 21.04.06, 10:54 Żeby był wiarygodny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA23 Re: test ciążowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:09 ja słyszałam że 6 dni od zapłodnienia.Zresztą tak pisze nawet na teście. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: test ciążowy 21.04.06, 11:11 "chwyt marketingowy" lepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki - wtoedy wynik jest pewniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supta Re: test ciążowy IP: *.pzuzycie.pl 21.04.06, 11:21 Dobra dzięki wielkie, właśnie dziś mi wypada dzień miesiączki wiec lece odrazu do apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
supta Re: test ciążowy 21.04.06, 14:46 Niestety dla mnie to byłaby w tym momęcie tragedia , bo od trzech dni nie jestem z tym facetem. Mam tylko nadzieje że obawy sa przesadzone, bardzo długo brałam pigułki a ten pechowy nastąpił w 10 dni po odstawieniu, czyli na 7- dniową ochrone sie nie załapałam. właściewie to niewiem czy to tylko nie moja schiza , bo gumka nie pękła( sprawdzałam), tyle że kilka godzin po stosunku ( tu przepraszam za dosadność wypowiedzi ) cos ze mnie wypłyneło. Wiem że brzmi to idiotycznie ale różne rzeczy mi przychodzą do głowy, a akurat wiecej zmartwień mi nie potrzeba bo i tak ledwo się trzymam po rozstaniu. Jak myslicie duże jest prawdopodobieństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test ciążowy 21.04.06, 15:43 czyli na 7- > dniową ochrone sie nie załapałam. po odstawieniu pigułek nie siedmiodniowej ochrony. jeśli wtedy kochałaś się bez prezerwatywy, to nie było na 100% bezpieczne (plemniki mogły sobie pożyć). > bo gumka nie pękła( sprawdzałam), to nie masz się czego bać! tyle że kilka godzin po stosunku ( > tu przepraszam za dosadność wypowiedzi ) cos ze mnie wypłyneło czytałaś trochę o śluzie płodnym lub niepłodnym? Odpowiedz Link Zgłoś