quetendre 17.06.06, 11:48 Strasznie sie poce pod pachami, to teraz w lato, jest krępujące. Do tego nogi strasznie mi się pocą. Co radzicie drogie koleżanki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: Pocę się 17.06.06, 11:58 Zaopatrz się w Etiaxil albo Antidral - do kupienia w aptece. Wrzuć w google - wyskoczy mnóstwo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pocę się IP: *.kolonianet.pl 17.06.06, 17:32 Ja tez goraco polecam antigral. Kosztuje mniej wiecej tyle co "typowe" antyperspiranty a daje supre efekty. Ja zanim zaczelam stosowac mialam problemy z dopraniem bluzek pod pachami. Teraz wogole sie nie poce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Pocę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:56 też miałam ten problem. poprostu idz do apteki i poproś o preparat: ANTIDRAL. Jest on w płynie, użwya się go na noc więc niema problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
noelia27 Re: Pocę się 17.06.06, 21:14 Ewentualnie mozesz tez sprobowac posypac pocace sie miejsca talkiem kosmetycznym - kosztuje grosze ale na pewno nie jest to sposob na caly dzien bez potu. Przy upale efekt utrzymuje sie kilka godzin chociaz jesli naprawde bardzo sie pocisz to nie wiem czy Ci to pomoze chociaz moze nie zaszkodzi sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: Pocę się 18.06.06, 12:32 witam w klubie.Też mam ten problem i dziś kupiłam w aptece antyperspirant w kremie VICHY - kuracja przeciw nadmiernemu poceniu.Najpierw używa się go przez 5 dni 2 przerwy (w tyg), potem co drugi dzień (2 tydz.), w 3 tyg. przez piersze dwa dni. Mam zamiar spróbować.Żaden antyperspirant typu rexona, herbina, adidas itp itd nie działaja na mnie. Latem przeżywam koszmar, bo co mam włożyć???żeby nie było widać? Jutro rozpoczynam "kurację".Odezwę się... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Pocę się 19.06.06, 12:30 ja mam kiepskie doświadczenie z antyperspirantami Vichy - za to Etiaxil=rewelacja dużo dobrego słyszałam o Antidralu, ale podobno mocno podrażnia Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna_c Re: Pocę się na głowie 19.06.06, 12:41 U mnie pocenie zaczyna się na głowie, zawsze najpierw mam koszmarnie spoconą głowę i nie mam pojęcia co z tym można zrobić. Może ktoś coś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś