anyaw73 24.01.03, 20:50 Czy ktos sie z tym spotkal, jezli tak to jak sobie z tym radzic? Jest to uciazliwe bo roznica jest duza no i oczywiscie estetyka?????tez wazna. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doroszka Re: Asymetria biustu 25.01.03, 10:21 To jest normalne zjawisko. Większośc kobiet ma jakieś różnice w wielkości piersi, większe lub mniejsze. To już niestety natura decyduje. Da się z tym żyć Ja też mam jedną pierś większą, ale zauważalnie tylko dla mojego męża Pozdrawiam wszystkie z 'z krzywymi cyckami' Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Asymetria biustu 25.01.03, 15:43 Mam kolezanke,ktora zaraz po okresie dojrzewania zmniejszala sobie jedna piers chirurgicznie,bo miala spora roznice.Zapytaj lekarza,co masz zrobic i ew. gdzie.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Asymetria biustu 09.02.03, 14:50 czasem róznica jest znaczna, ajedynym wyjściem aby unikna ć zwyrodnienia i powaznej choroby kręgosłupa jest operacja plastyczna piersi. Odpowiedz Link Zgłoś