Gość: Kasia IP: *.promax.media.pl 06.07.06, 21:19 Mam problem nocny. W nocy muszę kilka razy wstawać na siusianie. Czy to jest w porządku, czy swiadczy o jakiejś dolegliwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: nocne siusianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:25 zawsze tak mialas? szczypie albo piecze? Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: nocne siusianie 06.07.06, 22:02 a ja tak mam, bo jest lato i pije hektolitry wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: nocne siusianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:05 teraz kazdy tak ma, ale to bylaby chyba zbyt prosta interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
bajeranek Re: nocne siusianie 07.07.06, 11:42 Woda mineralna, czereśnie, truskawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: nocne siusianie IP: *.promax.media.pl 07.07.06, 14:26 Dzięki. Uspokoiliście mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: nocne siusianie IP: *.chello.pl 07.07.06, 23:15 To nocne wstawanie po którym nie mogłam już zasnąć mocno mi dało się "we znaki" bo trwało kilka miesięcy aż wpadłam na pomysł przyjmowania Uroseptu (w aptece bez recepty dostaniesz) i jak ręką odjął). Polecam zastosować zamiast się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera Re: nocne siusianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:55 Zwiększony pozom cukru we krwi(cukrzyca) może powodować takie objawy. Odpowiedz Link Zgłoś