Gość: zainteresowana IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 11.07.06, 09:57 Czy po tabletkach antykoncepcyjnych rożnie biust?Jeśli tak, to po jakich???I czy te zmiany są trwałe czy piersi znowu zmaleją po odstawieniu leków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_veuve_noire Re: Tabletki a piersi 11.07.06, 11:01 Tabletki nie są środkiem na porost biustu!!! Jednym kobietom piersi po nich rosną, innym nie. Jednym po odstawieniu wracają do punktu wyjścia, innym nie. Nie ma reguły. Od kilku lat, z przerwami, biorę pigułki, które są uważane za straszną-bombę- hormonalną i biust nie urósł mi nawet o centymetr. Gdyby to było takie proste, to nie byłoby operacji powiększania lub zmniejszania piersi o 1-2 rozmiary, tylko farmakologicznie zmnieszałoby się lub zwiększało poziom pewnych hormonów, nie uważasz? A poza tym rozmiar 70A, o którym piszesz w innym wątku, ma całkiem sporo dorosłych kobiet. I jakoś muszą z tym żyć, chociaż pewnie większość wolałaby mieć przynajmniej B. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Tabletki a piersi 11.07.06, 11:16 jednym się powiększa, innym nie kiedy ja brałam, miałam nabrzmiały biust (czyli ciekawiej wyglądaj) za to bolał tak potwornie, że ciężko było chodzić. na pocieszenie, po 24 roku życia przeszłam z 70A na 75B, ale wiązało się to z pewnym przybraniem na wadze (wcześniej po 18 urodzinach piersi zwiększyły mi się z niczego na to A). Odpowiedz Link Zgłoś