Dodaj do ulubionych

meczacy problem z pecherem :( pomocy!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:36
kiedy kocham sie ze swoim
chlopakiem to po chwili przyjemnosci czuje okropne parcie na pecherz i strasznie
chce mi sie siusiu, czy to moze swiadczyc o jakiejs infekcji drog moczowych???
zawsze dbam o to, zeby oproznic pecherz przed stosunkiem... co jest grane?? sad((
Obserwuj wątek
    • Gość: Jana Re: meczacy problem z pecherem :( pomocy!!! IP: *.smgr.pl 22.08.06, 11:05
      Co to jest pecher???
    • asiaz28 Re: meczacy problem z pecherem :( pomocy!!! 22.08.06, 11:06
      mam dokładnie to samo i szlag mnie trafia, kiedy poszlam do ginekologa i
      powiedzialam mu o tym on na to "choroba miesiaca miodowego", robie sobie
      nasiadówki z kory debu i przechodzi, 2 razy dziennie i pomoglo mi, przeszło jak
      ręka odjął
      • Gość: mam Re: meczacy problem z pecherem :( pomocy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:09
        > mam dokładnie to samo i szlag mnie trafia, kiedy poszlam do ginekologa i
        > powiedzialam mu o tym on na to "choroba miesiaca miodowego", robie sobie
        > nasiadówki z kory debu i przechodzi, 2 razy dziennie i pomoglo mi, przeszło jak
        >
        > ręka odjął

dzieki! chyba sprobuje... a tak btw - co to jest choroba miesiaca miodowego? smile
    • gabsu Re: meczacy problem z pecherem :( pomocy!!! 22.08.06, 11:07
      sadze, ze literowka, czemu sie czepiasz kobieto zamiast odpowiedziec na pytanie? jesli nie masz nic do powiedzenia do zamilcz, tak bedzie lepiej.
    • asiaz28 Re: meczacy problem z pecherem :( pomocy!!! 22.08.06, 11:14
      hehe "choroba miesiaca..." tzn jak kochacie sie jak szalency, bez umiarusmile, no
      wiesz o co chodzismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka