Gość: asiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:28 czy ktos zna domowe sposoby na pozbycie sie infekcji? sprawdzone sposoby lub leki ktore mozna kupic bez recepty w aptece, bardzo prosze o rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Infekcja pochwy IP: *.localdomain / 213.199.207.* 25.08.06, 20:41 słyszałam, że takich rzeczy lepiej nie leczyć domowymi sposobami... bo może się pyprac dłuzej i bezskuteczniej. P.S. Co masz na myśli pisząc infekcja pochwy? sfedzenie?? i kto Ci to stwierdził <sama>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:01 w sumie to sama... wczesniej z podobnymi objawami bylam u lekarza i on mi stwierdzil infekcje bakteryjna... tylko ze przepisal mi jakies leki na recepte. a chcialam cos co mozna kupic bez recepty, moze cos ziolowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Infekcja pochwy IP: *.elpos.net 25.08.06, 21:40 glupota nie zna granic.....to po co bylas u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACHA25 Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:28 Takich rzeczy nie leczy się samemu.Moja siostra jak zaczęła sama działać to dopiero rozdmuchała sobie chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Infekcja pochwy IP: *.localdomain / 213.199.207.* 25.08.06, 23:02 wiesz co, skoro lekarz Ci coś przepisał.... nie kombinuj;] Powodzenia w zwalczaniu tego paskudztwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.08.06, 11:26 to bylo kiedys, lekarz zreszta przepisakl mi leki na recepte ktore wykupilam i pomogly. a ty olka jak nie masz do powiedzenia nic normalnego to lepiej wogole nie pisz. denerwuja mnie ludzie ktorzy przychodza na forum tylko po to zeby "dopiec" komus innnemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:23 ja też mam takie obiawy ale mam 16 lat i nie jestem gotowa na wizyte u ginekologa ;/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linerra Re: Infekcja pochwy IP: *.crowley.pl 26.08.06, 13:42 LaciBios Femina jest dobry, pomaga zwalczyć infekcje,bo przywraca naturalny kwaśny odczyn pochwy, w którym grzybki i bakterie nie pożyją długo poza tym możesz wykupić Clotrimazolum maść i Vagosan do nasiadówek, nie rób irygacji, bo to tylko pogorszy Twój stan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:46 co to irygacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:54 bardzo dziekuje w koncu jedna kobieta mi podala konkretne leki, a czy to mozna kupic bez recepty? i czy ten lek "lacibios femina" to sa tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ifea Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:13 To są tabletki, ale zmień LaciBios na Lacidofil - to samo działanie, a tańszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Infekcja pochwy IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 26.08.06, 15:35 Gość portalu: Ifea napisał(a): > To są tabletki, ale zmień LaciBios na Lacidofil - to samo działanie, a tańszy. lacidofil jest dousty i nie powinno sie go stosowac dopochwowo bo zawiera inne pałeczki kwasu mlekowego, poza tym on nie jest "do tego przeznaczony" bo odbudowuje flore jelit poza tym jesli jest juz stan zapalny to lepiej udac sie do tego lekarza, a dopiero po zakonczeniu kuracji wziasc cos na odbudowanie flory bakteryjnej pochwy, a co do środków to poszukajcie sobie na forum, wątków jest naprawde mnóstwo, kilkakrotnie pisałam o zamiennikach lactovaginalu, i naprawde bez sensu zeby pisac to samo w kółko, chyba ten wątek nazywał sie "co zamiast lactovaginalu" lub "zamienniki lactovaginalu" jest tez inny wątek o naturalnych sposobach "lista środków na grzyby i inne" a co do wizyty, to nie taki diabeł straszny jak go maluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:08 Ja mam 15 lat i nie chcę jeszcze iść do ginekologa, poza tym i tak jestem do końca wakacji u rodziny na wsi więc tu nie ma raczej szans na taką wizytę. Wydaje mi się, że też złapałam jakąś infekcję, bo trochę czuję swędzenie i mam upławy o nieprzyjemnym zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:17 poczytraj wyzej, tam kolezanka napisala jaki lek mozna kupic bez recepty. p.s. itea dzieki za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś