Dodaj do ulubionych

odchudzanie

29.08.06, 10:42
dziewczyny podpowiedzcie moze z doświadczenia coś będziecie wiedziały
od dwóch mc zaczełam lekkie odchudzanie pije różne herbatki, jem błonnik i
chrom , nie pije napojów gazowanych o połowe mniej jem , trochę ćwicze na
brzuszki codziennie i na nogi i czasami jeżdze na rowerze i przez dwa mc
przytyłam 4 kg o co tu chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: juta50 Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:29
      hejka,
      to denerwuje- wiem to z doświadczenia. Kiedys ćwiczylam, jadłam mniej i
      przytylam. A potem juz mialam dosc tego odchudzania i cwiczen i ryplam to
      wszystko w kąt. No i schudlam...dziwne.Może nie jedz tych tabletek bo tak
      naprawde robi to więcej szkody niż pozytku w organiźmie.Pij tylko czerwoną
      herbate. Pamietam ze kiedys tez jadlam chrom i piłam jakieś ziółka-nic nie
      pomaga tylko spowalnia przemianę materii. Rzuc to i cwicz dalej-zobaczysz ze
      efekty bedąsmile) powodzenia. a tak a propo tez teraz musze się wziąc za siebie ale
      nie chce mi sie ćwiczyc.polecam czerwona herbatke-pysznasmile)
      • pink_hamster Re: odchudzanie 29.08.06, 14:05
        jezeli b.intenstywnie cwiczysz,moglas przybrac na wadze,poniewaz "dorobilas sie miesni" smile tkanka miesniowa ma wieksza mase niz tluszczowa,wiec moze zamiast wazyc sie codziennie,zacznij mierzyc poszczegolne obwody z centymetrem w reku
        • jagoda_271 Re: odchudzanie 29.08.06, 18:39
          no własnie wcale duż nie ćwicze , ściągnał mi maz z neta taki 8 min na brzuch i
          8 min na nogi małe krótkie zestawy i wcale nie widze zebym nabierała mięśni
          • Gość: Aga Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:08
            Ćwiczenia TAK - ok.30 min dziennie. Zrezygnowałam z ziemniakow, ograniczyłam
            pieczywo do min. tylko ze 4 bułki, grachamy tygodniowo. Nie popijam jedzenia,
            nie dojadam czyli jem małe ilości. Często po obiedzie jestem głodna ale nie
            robię dokładek. Zupy to tylko rosołek. Makarony można jeśc tylko nie dogotowywac
            czyli jak pisze 6 min to gotuj go 4,5 minuty. Żadnych preparatów. Po roku
            osiągnęłam idealne rozmiary ale jescze gnębi mnie mój wzrost - 165 cm - ale w
            tej kwesti nie mam szans. A tak jeszcze: jestem mięśożerna jem go sporo oprócz
            wieprzowiny i byle jakich kiełbas. Np. Kotlecik z fileta drobiowego i coś z
            zieleniny - pychota.
            Pozdr i powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka