boryska 19.03.03, 14:49 Pierwsza moja ciąża zakończyła się cesarskim cięciem m. in. z powodu nadciśnienia w ciąży, czy następny poród może być naturalny? Jak to było u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizzzy Re: Raz cesarka, zawsze cesarka? 19.03.03, 15:42 moja ciocia za 1 razem miala cesarke ze wzgledu na wielkosc plodu (rok 85). potem 2 razy rodzila silami natury Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: Raz cesarka, zawsze cesarka? 19.03.03, 16:47 Pani doktor wypowiadała się niedawno , w odpowiedzi na jakiś post, że w drugiej ciąży niekoniecznie musi znów wystąpić nadciśnienie.Więc i drugi poród może być naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka50 Re: Raz cesarka, zawsze cesarka? 20.03.03, 16:55 Ja miałam cesarkę 4 lata temu z powodu wahań tętna płodu i mam nadzieję, że jeśli będę miała drugie dziecko to urodzę je "normalnie". Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Raz cesarka, zawsze cesarka? 21.03.03, 12:45 Jesli ma Pani prawdidłowa budowe, wskazanie nie powtórzą sie ma Pani szanse na poród naTURALNY Odpowiedz Link Zgłoś