Dodaj do ulubionych

po laparoskopii

12.11.06, 19:12
tydzien temu mialam laparoskopowo usuwaną cyste jajnika, szybko wyszlam ze szpitala i wszystko bylo ok. W sobote (5 dzien po zabiegu a 15 dzien cyklu) poczulam bóle jak przy miesiączce, pojawiły się doś silne plamienia. Dzis to samo. Nie wiem czy uważac to za stan normalny, na miesiączke zdecydowanie za wczesnie. Moj lekarz dopiero przyjmuje we srode. Moze ktoras miala podobna sytuacje, nie wiem czy mam sie martwic..........?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: po laparoskopii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:15
      no ale przecież możesz podjechać czy zadzwonić na dyżur do szpitala, prawda?
      • leli1 Re: po laparoskopii 12.11.06, 20:48
        jasne ze moge, tylko: nie mam z kim zostawic mojego 2 letniego brzdąca, a z nim do szpitala raczej nie pojade.
        Nie jest to jakis szczegolnie uporczywy bol, krwawien tez nie mam tylko plamienia. Moze ktos bardziej doswiadczony niz ja w temacie napisze ze "tak moze sie zdarzyc", nie chcę niepotrzebnie robic paniki.
    • mlody_zonkos Re: po laparoskopii 12.11.06, 21:16
      to normalne po laparoskopii
      nie informowal cie lekarz przy wypisie?
      • leli1 Re: po laparoskopii 12.11.06, 21:47
        lekarz przy wypisie powiedzial tylko "zdrowa jestes dziewczyno, zbieraj sie do domu", nawet nie zalecał specjalnego dbania o siebie, tylko zebym nie dzwigała. Wiec nie dzwigam, ale normalnie chodze, sprzatam, robie zakupy itp.... bez przesadnego oszczedzania sie.
        • mlody_zonkos Re: po laparoskopii 12.11.06, 22:00
          no to faktycznie troch dal ciala
          nie mozna dzwigac do 3, 4 tygodni
          pracowac sie nie powinno przez 2 przy pracy biurowej, 3 przy fizycznej
          takie plamienia moga miec miejsce
          jakby trwaly za dlugo to do lekarza idz, ale moze juz do innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka