Gość: agulinex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:05 wstydliwe pytanie...ale wystraszyłam sie. od kilku dni mam rozwolnienie i zauwazylam sluz w kupce. co to moze być? a moze powinnam isc do lekarza???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: śluz w kale :( IP: *.range86-128.btcentralplus.com 21.12.06, 14:08 No to masz biegunkę z definicji. Czy iść do lekarza - a chcesz zostać z tym problemem na święta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: śluz w kale :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 17:56 Śluz w kale może oznaczać zakażenie bakteriami, które wcale nie powinny znaleźć się w naszym przewodzie pokarmowym. Może to też być tylko zwykła biegunka. Tak czy siak należy iść do lekarza. I duż pić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: śluz w kale :( IP: *.compower.pl 22.12.06, 10:26 Przy biegunce to normalne ,zwłaszcza jeśli to np grypa jelitowa.Poza tym sluz wyścila jelito ,wiec ja bym sie tak bardzo nie martwiła. Tutaj co prawda o dziecku ale poczytaj; www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,268 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: śluz w kale :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:08 może być grzybica, zrób sobie badanie kału Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: śluz w kale :( 22.12.06, 15:58 ja mialam sluz i okazalo sie ze to bakteria e.coli z ktora obecnie walcze Odpowiedz Link Zgłoś