Gość: Dagi1982 IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 15:42 od tygodnia odczuwam dziwny ból przedramienia...gdy probuję podnieść rękę,bądz coś zrobić odczuwam lekki ból-zaznaczam że nie nadwyrężyłam ręki...czy ktoś wie co to może być?albo miał podobne objawy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rednosek Re: ból przedramienia 03.01.07, 12:51 Ja mam coś takiego. Od kilku lat juz. Czasem boli tak bardzo, że żeby podnieść rękę muszę użyć drugiej ręki. Nie wiem skąd bierze się ten ból. Czasem jest, czasem go nie ma (kilka tygodni). Lekarze nie wiedzieli, zrobili różne badania, wykluczono reumatyzm... Jakbyś się dowiedziała czegoś, to daj znać... Ja osobiście myślę, że to ból od kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ból przedramienia IP: 109.76.168.* 21.07.13, 08:57 ja mam dokładnie to samo,myślałam,że samo przejdzie,ale chyba wybiorę się z tym do lekarza.Zaczyna mnie to strasznie wkurzać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamujac Re: ból przedramienia IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.16, 19:20 To niestety wygląda na kręgosłup! Zróbcie sobie rezonans całego kręgosłupa i wszystko się wyjaśni. Gdyby był problem ze skierowaniem, prywatnie wiele to znowu nie kosztuje. Warto nie przegapić bo im później tym gorzej. Za późno i będzie duży problem. Odpowiedz Link Zgłoś