Dodaj do ulubionych

po co są wkładki?

IP: *.portnet.pl 09.01.07, 10:31
proste pytanie. na ten naturalny( lub tez nie) śluz? zeby majtek nie brudzic?
i nosi sie je codziennie? a jak macie zamiar uprawiac sex to czy nie krepuje
was fakt ze chlopak zobaczy ze cos tam masz w majtach???jak sie zapyta po co
to? to co odp?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:33
      www.google.pl/search?hl=pl&q=wk%C5%82adki+higieniczne&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

rozwaliła mnie druga część pytania - ile ty masz lat, dziewczynko?
    • lilith76 Re: po co są wkładki? 09.01.07, 10:39
      Wkładek używasz, kiedy odczuwasz taką potrzebę (końcówka okresu, śluz płodny/niepłodny). Jeśli ci nie przeszkadza i umiesz zachować higienę intymną, to ok.

a jak macie zamiar uprawiac sex to czy nie krepuje
      > was fakt ze chlopak zobaczy ze cos tam masz w majtach???jak sie zapyta po co
      > to? to co odp?

Poczekaj aż twoi partnerzy seksualni skończą 25 lat, a jak taki też się będzie dopytywał, to uciekaj - trafiłaś na mentalnego szczeniaka.

Jeśli ci się wydaje, że kontakt erotyczny zawsze wygląda tak jak na filmach dla wzruszających się dziewcząt, to poczekaj z seksem aż dorośniesz smile
      • agatka_to_ja Re: po co są wkładki? 09.01.07, 11:01
        dzięki lilith, uśmiałam sie smile
        ty to masz cierpliwość, podziwiam...
      • Gość: Oskar Gdynia Re: po co są wkładki? IP: *.gdynia.mm.pl 23.02.07, 12:43
        Wy panie doskonale wiecie co to są wkładki i do czego służa,chyba ze pisza
        niektore 14 letnie dziewczyny lub mlodsze ktore zaczynaja swoj zywot w tym
        kierunkutongue_out Ja przeleciałem wzrokiem ta wymiane pogladow i chcialbym
        zakomunikować wam dorgie panie,ze nie widze nic zlego w tym jak kobieta chodzi
        nago,chodzi z wkladka (moze nie wyglada to super ale smiesznie)big_grin a co do
        ogladania sowjego faceta jak myje swoj przyrzad to tez nie widze w tym zlego i
        odwrotnie. Jeżeli jest sie z pewna osoba blisko to nie powinnismy sie jej
        wstydzic i wtedy chociaz jest ciekawiewink Pozdrawiam i zachecam do chodzenia nago
        po domu;] Jak ktoś sie nie zgadza prosze: djaudiaq@gmail.com
    • blaszany_dzwoneczek Re: po co są wkładki? 09.01.07, 12:01

> i nosi sie je codziennie?

Ja nie noszę codziennie. Używam wtedy, kiedy czuję potrzebę, przeważnie:
      - końcówka okresu,
      - po seksie,
      - jak stosuję jakieś leki dopochwowe,
      - czasem na wyjazdach w góry, aby ciut rzadziej zmieniać bieliznę niż w domu

a jak macie zamiar uprawiac sex to czy nie krepuje
      > was fakt ze chlopak zobaczy ze cos tam masz w majtach???

nie krępowało mnie to, teraz też też mnie tego typu "problemy" nie krępują przy mężu

jak sie zapyta po co
      > to? to co odp?

że to wkładka higieniczna, a po co to jak wyżej
    • Gość: ola Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:08
      czy nie krepuje
      > was fakt ze chlopak zobaczy ze cos tam masz w majtach???jak sie zapyta po co
      > to? to co odp?

Zawsze możesz powiedzieć, że to wkładka z sekshopu zapewniająca orgazm w ciągu
      dnia. Ale już zupełnie nie mam pojęcia co mu powiesz, jak zobaczy podpaskę.
      • annb Re: po co są wkładki? 09.01.07, 12:41
        podpaska jak podpaska ale co powie na tampon??
        • Gość: agusia Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:49
          Mó 7-letni syn powiedział,że też chce żeby mu to włożyć bo nie lubi robić w
          szkole kupysmile-tak to sobie wykombinował.Do czego służą podpaski już wie.Może
          jej "partner" też tak pomyśli.
        • lilith76 Re: po co są wkładki? 09.01.07, 12:58
          > podpaska jak podpaska ale co powie na tampon??

Jeśli jest z Gdańska to spoko ;D
          • blaszany_dzwoneczek Re: po co są wkładki? 09.01.07, 13:48
            smile))
            • Gość: natalia. Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:50
              no, co wy? sznureczek od tamponu pokazuje sie dopiero w noc poślubną, a cały - w
              10 rocznicę ślubu;
          • annb tampon z gdanska 09.01.07, 14:02
            wymiata
            wink
            • Gość: jola Re: tampon z gdanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:27
              Jesteście zajeb..te dziewczyny!!!
              • tweety_28 Re: tampon z gdanska 09.01.07, 17:48
                tampon z gdańska - cudosmile)
                • doral2 Re: tampon z gdanska 09.01.07, 20:38
                  ROTFL i z wkładek i z tamponu z gdańska....big_grinDDDD, cud, miód, ultramaryna smile
                  • chantal10 Re: tampon z gdanska 10.01.07, 12:30
                    Hehe, temat tamponu z Gdańska widzę przewija sie co jakis czas tutajwink
                    Legenda nie umiera ;p
          • Gość: brrr Re: po co są wkładki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:10
            Oj, znajomy jest z Gdańska... Musze zapytac jego żonę!!!
    • Gość: syrka Re: po co są wkładki? IP: 80.51.40.* 09.01.07, 22:29
      dziewczynie z gdańskim tamponem gratulujemy postu smile)
    • Gość: re Re: po co są wkładki? IP: *.52.1411D-CUD12K-01.ish.de 09.01.07, 23:30
      Wy sobie robicie zarty, a ja jestem kobieta zyjaca od 15 lat w szczesliwym
      malzenstwie i nigdy moj maz nie widzial mnie z podpaska czy wkladka. Podobnie
      nigdy nie widzial jak sikam. Krepowalyby mnie takie sytuacje.Sa to sprawy,
      ktore zachowuje tylko dla siebie. Mnie nie dziwia takie pytania. Radzilabym
      autorce przed sexem pozbyc sie wkladki i po problemie.
      • Gość: Marianna Re: po co są wkładki? IP: *.icm.edu.pl 09.01.07, 23:42
        cóż, starsi panowie rzeczywiscie nie sa przezwyczajenie do widoku podpaski czy
        sikajacej żony.
        A seks tylko pod kołdrą i przy zgaszonym świetle?
        to wszystko jasne.
        • Gość: carla Re: po co są wkładki? IP: *.smgr.pl 10.01.07, 00:10
          A w jakim celu pokazywać mężczyźnie swoją fizjologię? Czy Wasi mężczyżni sikają
          przy Was? Czy robią przy Was kupę? Czy myją swoje penisy przy Was? Czemu miałyby
          służyć takie widoki???
          • Gość: A. Re: po co są wkładki? IP: 86.73.43.* 10.01.07, 00:33
            Hmmm... My czasem to razem bierzemy prysznic i nawzajem się myjemy...Bożesz ty
            mój, jacy my jesteśmy bezwstydni i zboczeni sad
            • Gość: re Re: po co są wkładki? IP: *.52.1411D-CUD12K-01.ish.de 10.01.07, 00:50
              Moj maz ma 36 lat, moze dla niektorych jest starszym panemsmile Nie wiem czemu
              wnioskujecie, ze jesli nie pokazuje podpasek swojemu mezowi, to musze byc w
              sexie zacofana. Na podstawie tego co napisalam nie sie sie wycignac takich
              wnioskow. Ja nikogo nie atakuje i wcale nie twierdze, ze chodzenie przy mezu w
              podpasce jest zle. Napisalam tylko, ze rozumiem pytanie autorki.
          • 83kimi Re: po co są wkładki? 10.01.07, 15:42
            Owszem, mój chłopak myje się przy mnie, ja przy nim, czasami ja myję jego, a on
            mnie. Wkładkę i tampon też widział, nie zemdlał z wrażenia ani nie dostał
            zawału.
            • Gość: koala12 Re: po co są wkładki? IP: *.145.6211G-CUD12K-02.ish.de 10.01.07, 15:52
              Zaden facet tez nie mdleje ani nie dostaje zawalu jak jago zona przy nim beka
              albo chodzi z porosnietymi nogami czy pachami. To, ze kobiety musza zmieniac
              podpaski to jeszcze nie powod, zeby ten widok serwowac facetom. Mysle, ze dla
              swojego partnera zawsze warto byc zadbana i zachowywac sie/wygladac elegancko.
              • Gość: gosc Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:59
                taaaa, pewnie
                ciekawe, dlaczego to kobieta ma zawsze ładnie wyglądać, pachnieć, i chodzić z
                odkurzaczem na wysokich obcasach
                facet moze być spocony, przetłuszczony i z dużym mięśniem piwnym i jakoś nasza
                kultura się go nie czepia
                ale to tak na marginesie

a jesli chodzi o wkladke to jak czuję zbliżający się seks to na ogół odwiedzam
                łazienkę; a majtki raczej nie służą do oglądania i obwąchiwania
                • blaszany_dzwoneczek Re: po co są wkładki? 10.01.07, 16:12
                  Majtki nie służą do oglądania??? to herezja jakaś
            • Gość: zofia Re: po co są wkładki? IP: *.core.lanet.net.pl 10.01.07, 23:04
              a ja swoje dziecko -syna -już od 17 r.zycia posyłałam do sklepu min .po takie
              zakupy jak tampony czy podpaski -myslę ze nie powinien się dziwić mająć teraz 21
              l.po co jego dziewczynie wkładka smile)
          • blaszany_dzwoneczek Re: po co są wkładki? 10.01.07, 16:22
            Gość portalu: carla napisał(a):

> A w jakim celu pokazywać mężczyźnie swoją fizjologię? Czy Wasi mężczyżni sikają
            > przy Was? Czy robią przy Was kupę? Czy myją swoje penisy przy Was? Czemu miałyb
            > y
            > służyć takie widoki???

Może niekoniecznie trzeba z lubością tę fizjologię pokazywać, ale też jej
            całkowite ukrywanie za wszelka cenę wydaje mi się dziwaczne. A potem się
            dziewczyny stresują na forum Ciąża i poród: o matko co to bedzie jak zrobię kupę
            podczas porodu, czy mąż przestanie mnie kochać, czy nie będzie miał do mnie
            urazu, czy nadal będzie mnie pożądał?
            Kupę wolę robić w samotności przede wszystkim ze względu na zapachy, sikać
            zdarza mi się przu męży i jemu przy mnie. Nawet raz wysikał dla mnie w śniegu
            serduszko smile A nagości się nie wstydzimy, myjemy się przy sobie albo czasem
            razem i nie widzę powodu, dla którego miałabym wychodzić albo zamykać oczy w
            momencie, w którym akurat myje sobie penisa.
      • lilith76 Re: po co są wkładki? 10.01.07, 09:58
        Nie postuluję wielkiej otwartości, bo kobieta musi czasami zachować jakieś tajemnice.
        Ale bez przesady - w seksie sporą role gra swoboda i spontaniczność, jeśli zaczynamy się pieścić, a ja nagle biegnę do łazienki żeby zdjąć wkładkę/podpaskę, albo upycham ukradkiem, to na bank wygląda to sztucznie. Wystarczy tak zdjąć bieliznę, aby najbardziej krępujący widok był zasłonięty. Da się.

Przypomina mi się rozmowa z moją babcią, która kiedyś była oburzona, bo w tv zobaczyła nagiego mężczyznę - że pokazują nagie kobiety to ok, ale mężczyznę!? Ona od dnia ślubu nie widziała mojego dziadka nago, a za kilka dni mają 60-tą rocznicę ślubu. Tak więc dopiero telewizja pokazała jej widok, który miała pod nosem przez dziesiątki lat.
        • Gość: re Re: po co są wkładki? IP: *.145.6211G-CUD12K-02.ish.de 10.01.07, 15:42
          Wystarczy tak zdjąć bie
          > liznę, aby najbardziej krępujący widok był zasłonięty.
          Wlasnie o to mi chodzi. Poza tym my sie kochamy czesto i mamy taki jakis
          system. Przerywanie piszczot i wybieganie do lazienki nie jest zbyt fajne
          (chyba ze partnerom odpowiada), ale moja wizyta w lazience na jakis czas przed
          seksem nie psuje naszej gry wstepnej itd.
    • Gość: iwionna Re: po co są wkładki? IP: 80.48.142.* 10.01.07, 09:00
      dlautrzymania higieny osobistej
      • Gość: agniecha Re: po co są wkładki? IP: *.icpnet.pl 10.01.07, 20:45
        Powody są różne
        1.wkładki można po użyciu wykręcić lub wyprać w pralce i użyć jeszcze raz, a
        podpasek nie można.
        2.mogą służyć jako opatrunek np. na skaleczone kolano
        3.wkładki są po to, żeby twój chłopak spytał - co to ????????
    • Gość: aisha Re: po co są wkładki? IP: *.icpnet.pl 10.01.07, 22:16
      wkładki są po to, żeby ci majtki nie przegniły
    • Gość: eva Re: po co są wkładki? IP: *.rajskanet.pl 10.01.07, 23:08
      Ja noszę wkładki całą dobę,dosyć często je oczywiście zmieniając. Używam tylko
      nieperfumowanych z uwagi na skłonność do uczuleń. Kiedyś uważałam to za
      dziwaczne ale jakoś tak się przyzwyczaiłam. Jest lepiej bo zawsze wydziela się
      jakiś śluz i zostaje na majtkach,które nosi się powiedzmy cały dzień. Taką
      wkładkę zmieniam i jakbym miała czyste gatki. Odkąd zaczęłam tak robić nie
      trapią mnie żadne zapalenia czy grzybice. A,mojemu mężowi one nie
      przeszkadzają.W końcu są raczej malutkie.
      • Gość: zz Re: po co są wkładki? IP: *.core.lanet.net.pl 10.01.07, 23:14
        a ja niestety musze nosić bo zaczyna sie problem z nietrzymaniem moczu i jakoś
        trzeba przeżyć te kilka a nawet kilkanascie h bez zmieniania bielizny -i wtedy
        malutkie wkładeczki których prawie nie odczuwam są ok.
        ps.ale ja juz jestem prawie babcia
        • Gość: aligator Re: po co są wkładki? IP: *.icpnet.pl 10.01.07, 23:24
          na kilkanaście godzin wkładka ???? Polecam pampersy - lepiej chłoną
    • Gość: rybka Re: po co są wkładki? IP: *.icpnet.pl 11.01.07, 15:22
      jak się zapyta, to go oświeć, trochę więcej wiedzy nie zaszkodzi
      • Gość: Kimi Re: po co są wkładki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:42
        Ja nie pokazuję mojemu chłopakowi specjalnie wkładek i tamponów, ale jeżeli
        akurat mam wkładkę i on ją zobaczy, to nie robię z tego problemu. A mycie się
        to w ogóle żaden problem, raczej gra wstępna. smile Zdarzyło mi się kochać mając
        założony tampon (oczywiście bez stosunku) i było przyjemnie... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka