Dodaj do ulubionych

Meridia,Zelixa,Lida ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:32
Czy moglybyscie polecic ktorys z tych lekow?
Czy wszystkie maja takie same skutki uboczne?
Jak szybko mozna dostrzec efekty? Wiadomo,ze jest to zalezne od organizmu
kobiety,ale tak mniej wiecej prosze o opinie jak dzial lek na Was.
Jak Wasze samopoczucie po stosowaniu tych tabletek?
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 13:49
      a możesz napisac, dlaczego nazywasz te świństwa lekami?
      • Gość: olivka Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:44
        a dlaczego ty nazywasz to swinstwem?Przeciez te leki normalnie przypisuja
        lekarze.Wiec o co biega?Nie bralas,nie orientujesz sie-nie zabieraj glosu.
        Daj szanse innym wypowiedzenia sie.
        • shady27 Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 16:46
          dokladnie. To sa leki, swinstwami sa wtedy gdy laska 50-kilowa chce schudnac na 30 kilo...... ja lykam meridie juz 3 miesiace, skutkow ubocznych brak, waga spada w dol smile polecam, ale po kontakcie z lekarzem, ja mam to przep[isane.
          • Gość: olivka Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:07
            shady27-a czym roznia sie te preparaty?Czy to jest to samo?Znasz wszystkie,czy
            bralas tylko i wylacznie Meridie?
            • shady27 Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 19:15
              tylko i wylacznie Meridie biore. Tamte preparaty ponoc maja podobne dzialanie ale slyszalam wiele niedobrych opinii na ich temat. Moja lekarka mowila, ze czesto sprzedawane sa podroby, ktore moga skonczyc sie tragiznie. Tak wiec trzeba uwazac. Ale wypowiadam sie tylko o Meridii, bo ja znam i mowie tylko za siebie. Ja przewaznie leki znosze super, sa ludzie ktorym szkodzi zwykly paracetamol wink
        • to_jaaa Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 19:02
          przypadkiem się orientuję i świetnie wiem, dlaczego nazywam to świństwem, a nie
          lekiem
          ale faktycznie - nie zabiorę głosu, mozesz się truć do woli
          • shady27 Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 19:16
            to nie zabieraj. Ciekawe skad sie orientujesz? z opinii kolezanek czy przeczytalas w brukowcu???
            • to_jaaa Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 19:26
              przypadkiem brała to moja przyjaciólka
              i przypadkiem bardzo żałuje
              i przypadkiem ma powody
              a swoją drogą, ciekawe dlaczego wyrażasz się z taką pogardą o gazetach, które -
              jeśli chodzi o łykanie wszelkich możliwych cudownych pigułeczek - biją na
              alarm i na ogół mają rację
              tyle - jak rozumiem, panie wiedzą lepiej

a, tu jest fajna dyskusja
              szczególnie post manki, który wyjaśni awszytsko
              www.vitalia.pl//index.php/mid/25/fid/201/odp_id/80728/pid/80728/forum/1&cookie=1
    • Gość: justy Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? IP: *.chello.pl 25.01.07, 19:35
      meridia=zelixa; obie oczywiście na receptę

natomiast w sprawie Lidy interweniował inspektor farmaqceutyczny, zeby
      ograniczyć jej dostępność na czarnym rynku (nie jest zarejestrowana w Polsce);
      oczywiśce w przypadku tego środka nie było mowy o lekarzu czy recepcie, stąd
      dodatkowe niebezpieczeństwo.
    • fraaszka Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 19:39
      żadnych ci nie polecę, natomiast lekturę tego co niżej wklejam -jak najbardziej
      gdyby artykuł był wg ciebie mało wiarygodny - wrzuć w google "Lida" i "amfetamina"
      wyskakuje masa dziwnych i przerażających informacji
      CO tak naprawdę łykają -niektóre osoby dowiedziały się po lub w trakcie "kuracji"
      wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7005
      i niestety nazwa "Meridia" pada tu również
      • shady27 Re: Meridia,Zelixa,Lida ?? 25.01.07, 20:02
        owszem Meridia zawiera pochodne amfetaminy, ale to nie to samo co czysta amfa. Zrezta ten skladnik jest w wielu lekach. Zawsze powtarzam, kazdy lek ok, ale za zgoda lekarza. Nigdy nie lykam nic co jest na recepte bez wskazan lekarskich. Co do Lidy, to jest to a'la meizitnag chinskie swinstwo. Duzo daje ale jeszcze bardziej szkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka