marzpol1 31.01.07, 10:52 Czy ktos z Was robił sobie zamykanie zyłek na nogach??? ((np w Krakowie?)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzpol1 Re: naczynka-żyłki 01.02.07, 06:58 nikt nie robił naprawdę ??? jak to mozliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: naczynka-żyłki 01.02.07, 08:40 Ja zamykałam naczynka ale w Białymstoku W gabinecie lekarskim koszt ok 30zł. Naczynka były zamykane przy pomocy prądu tzn były nakłuwane igłą przez którą płynął prąd (nie wiem jak nazywa się taki zabieg ani to urządzenie). Byłam 2 razy i więcej nie pójdę bo po pierwsze: zabieg jest bardzo bolesny (cała się spociłam, oczy załzawione i zęby zaciśnięte żeby nie krzyknąć ), po drugie przez około 2 tygodnie miałam strupki na nogach a po 3 efekt krótkotrwały po 2,3 miesiącach naczynka znowu pękały. Od kilku miesięcy biorę tabletki na wzmocnienie naczynek i widzę że faktycznie przestały pękać. Wcześniej stosowałam juvit i żel kasztanowy ale bez efektu. Poczytaj też na forum "uroda" było tam coś o pękających naczynkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: naczynka-żyłki 01.02.07, 11:37 A co to za tebletki, które ci pomogły. Bo podobno walka z pękającymi naczynkami to walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikitka78 Re: naczynka-żyłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:56 Rutoven, ale rutinoscorbin też wzmacnia naczynka Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: naczynka-żyłki 01.02.07, 14:17 Nikitka 78, dziekuje Ci za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś