bezia51 06.03.07, 22:17 czy jest ktoś kto ma mięśniaki macicy?, chcę zapytać o pare spraw z tym związanych, bo opinie lekarzy niestety są różne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forum Re: Mięśniaki IP: *.tpnet.pl 06.03.07, 22:22 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39484 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes723 Ja mam-bardzo dużo. 10.03.07, 15:25 dwa duże w trzonie macicy i kilkanaście mniejszych. Nie wiedziałam o tym, nie miałam żadnych objawów a w czasie okresowych badań lekarz tego nie zauważył. No i z taką macicą zaszłam w ciążę. Nikt nie wierzył że się uda. Całą ciążę przeleżałam w szpitalu a dzisiaj mam śliczną zdrową niunię.Mówili że nie urodzę naturalnie, a jednak urodziłam. Mięśniaki przesunęły się wraz ze wzrostem macicy. Za miesiąc mam wyznaczone usg i wtedy bedzie decyzja co ze mną zrobią. Jest min opcja żeby usunąć macicę. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paris Re: Mięśniaki IP: *.dyn.iinet.net.au 11.03.07, 02:19 usuwanie macicy to ostatecznac ! sprobuj inne metody przed Odpowiedz Link Zgłoś