Gość: myszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:57 mam pytanie do dziewczyn stosujących Yasmin. czy podczas stosowania właśnie tych tabletek zauważyłyście może kujący ból głowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjoplin Re: yasmin, boł głowy 08.03.07, 20:38 wprawdzie yasmin nie brałam, ale okropne bóle głowy miałam po novynecie, teraz biorę cilest i znowy mam podobne dolegliwości. wydaje mi się, że tak mogą reagować niektóre kobiety na hormony w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: yasmin, boł głowy 08.03.07, 20:45 Bólu głowy związanego z braniem hormonów nie wolno lekceważyć,trzeba iść do lekarza i zgłosić to, to pewnie jeden ze skutków ubocznych (ulotka!). Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 11:38 Dokladnie ,bole glowy sa niebezpieczne przy zazywaniu hormonow, mnie lekarz kazal natychmiast odstawic piguly aby sprawdzic czy to one powoduje bol glowy ,bralam minulet.odtawilam ,bole glowy minely ,ja poczulam sie re-we-la-cyj-nie i do hormonow juz nie worcilam. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka22 Re: yasmin, boł głowy IP: 83.167.242.* 09.03.07, 14:12 glowa bolala mnie praktycznie codziennie!odtawialam to dziadostwo najnowszej generacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basidlak Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 15:54 ja odstawiłam Yasmin z powodu potwornego bólu piersi, nie wracam do żadnych tabletek. Zastanawiam się nad wkładką, ale boję się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 17:35 Mnie potwornie bolała głowa, ale tylko pierwszego dnia brania yasmin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: yasmin, boł głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:38 mnie strasznie bolała głowa przez 4 dni bez przerwy ,przy końcówce opakowania. Teraz zaczęłam drugie opakowanie i boję się, że znów się zacznie. Piersi też mam nabrzmiałe , mimo, że tak miało nie być przy tych nowoczesnych pigułkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: yasmin, boł głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:54 ten tydzień to był koszmar..głowa po prostu mi pękała.w pracy kompletnie nie mogłam się skupić. dziś na szczęście trochę przeszło. też akurat kończę opakowanie.(drugie) za pierwszym razem nie odczuwałam takich dolegliwości.ogólnie to czuje się po nich dobrze.jeszcze przed rozpoczęciem brania tabletek miałam straszne bóle głowy.teraz czeka mnie kolejna wizyta u lekarza.. Odpowiedz Link Zgłoś