Dodaj do ulubionych

yasmin, boł głowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:57
mam pytanie do dziewczyn stosujących Yasmin. czy podczas stosowania właśnie
tych tabletek zauważyłyście może kujący ból głowy??
Obserwuj wątek
    • jjoplin Re: yasmin, boł głowy 08.03.07, 20:38
      wprawdzie yasmin nie brałam, ale okropne bóle głowy miałam po novynecie, teraz
      biorę cilest i znowy mam podobne dolegliwości. wydaje mi się, że tak mogą
      reagować niektóre kobiety na hormony w ogóle.
      • marzeka1 Re: yasmin, boł głowy 08.03.07, 20:45
        Bólu głowy związanego z braniem hormonów nie wolno lekceważyć,trzeba iść do lekarza i zgłosić to, to pewnie jeden ze skutków ubocznych (ulotka!).
        • pamana Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 11:38
          Dokladnie ,bole glowy sa niebezpieczne przy zazywaniu hormonow, mnie lekarz
          kazal natychmiast odstawic piguly aby sprawdzic czy to one powoduje bol glowy
          ,bralam minulet.odtawilam ,bole glowy minely ,ja poczulam sie re-we-la-cyj-nie i
          do hormonow juz nie worcilam.
          p.
    • Gość: anka22 Re: yasmin, boł głowy IP: 83.167.242.* 09.03.07, 14:12
      glowa bolala mnie praktycznie codziennie!odtawialam to dziadostwo najnowszej
      generacji!!!
    • basidlak Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 15:54
      ja odstawiłam Yasmin z powodu potwornego bólu piersi, nie wracam do żadnych
      tabletek. Zastanawiam się nad wkładką, ale boję się trochę.
    • bibi.mal Re: yasmin, boł głowy 09.03.07, 17:35
      Mnie potwornie bolała głowa, ale tylko pierwszego dnia brania yasmin...
      • Gość: zara Re: yasmin, boł głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:38
        mnie strasznie bolała głowa przez 4 dni bez przerwy ,przy końcówce opakowania.
        Teraz zaczęłam drugie opakowanie i boję się, że znów się zacznie. Piersi też
        mam nabrzmiałe , mimo, że tak miało nie być przy tych nowoczesnych pigułkach.
        • Gość: myszka Re: yasmin, boł głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:54
          ten tydzień to był koszmar..głowa po prostu mi pękała.w pracy kompletnie nie
          mogłam się skupić. dziś na szczęście trochę przeszło. też akurat kończę
          opakowanie.(drugie) za pierwszym razem nie odczuwałam takich
          dolegliwości.ogólnie to czuje się po nich dobrze.jeszcze przed rozpoczęciem
          brania tabletek miałam straszne bóle głowy.teraz czeka mnie kolejna wizyta u
          lekarza..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka