IP: *.chello.pl 12.03.07, 12:44
Od 2 tyg. mam krwawienia. Wsumię plamienia. Od czego to moze być,Czy moze
mieć to związek z anemią?
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Plamienia 12.03.07, 12:50
      a my jestesmy jasnowidzami i wiemy wiele róznych rzeczy, np., czy bierzesz
      pigułki, w którym momencie cyklu jesteś, czy masz nadżerkę i co na to twój
      ginekolog
    • monia.147 Re: Plamienia 12.03.07, 14:07
      często plamienia są przy nadżerce
      • Gość: Jolka Re: Plamienia IP: *.chello.pl 12.03.07, 14:47
        Mam spirale Mirene. Małego torbiela na jajniku(hormonalny). Nadżerke miałam
        wypalaną kilka lat temu. Mój ginekolog jest na zwolnieniu i nie ma zastępstwa.
        Za tydz.wraca.
        • jeanne72 Re: Plamienia 12.03.07, 18:22
          Na pewno plamienia nie są SKUTKIEM anemii, za to jeśli szybko nie pójdziesz do
          lekarza, na pewno staną się jej PRZYCZYNĄ. Jeśli już wcześniej miałaś
          niedokrwistość, to wszystko może się skończyć poważnie. Na pewno przyczyną są
          zaburzenia hormonalne, może związane ze spiralą, może nie... Ale na pewno
          powinnas iść do lekarza. Nie za tydzień, tylko teraz...
    • Gość: kate Re: Plamienia IP: *.net.autocom.pl 16.03.07, 08:37
      Nigdy nie miałam takiego problemu...no i nagle gdy się obudziłam zaczęłam krwawić. To dokładnie połowa cyklu, jestem na tabletkach /harmonet/. Nie wiem czy się przejmować czy przeczekać...Jak juz mówiłam pierwszy raz mi się to zdaza. Co robić??
      • Gość: Aga Re: Plamienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:47
        Podczas stosowania tabsów mogą zdarzyć się takie ekscesy z plamieniami. Jeżeli
        to tylko plamienia to można przeczekać ten cykl ale warto jednak poradzić sie
        lekarza.
        • Gość: kate Re: Plamienia IP: *.net.autocom.pl 16.03.07, 09:01
          Po chwili stwierdzam, że to wygląda jakby zaczął mi się okres... uncertain Ale tak wcześnie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka