Dodaj do ulubionych

"napompowany " żołądek

19.04.07, 09:24
Od dłuższego czasu co jakiś czas mam wrażenie, że ktoś pompuje mój żołądek
wielką ilością powietrza. Odczuwam wtedy taki ból, że robi mi się słabo,
kręci w głowie i skacze mi temperaura. Lekarz rodzinny stwierdził, że to
prawdopodobnie rodzaj nerwicy żoładka. Ale od paru dni zaczął mnie boeć juz
porządnie. Boli jakbym miała w środku jeża, który mnie kłuje szpilami. Troche
pomaga maalox i juz się teraz chyba nie wymigam od gastrologa. Czy któraś z
Was przeszła coś takiego??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ina Re: "napompowany " żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:50
      sama jestem ciekawa co to jest ,bo mam to od 20 ponad lat ,nie boli mnie ale
      jest powiekszony boje sie badania gastroskopijnego i nie wiem co robic,odbija
      mi sie ,nieraz zgaga, wzdecia i zaparcia Pozdrawiamsmile
      • Gość: Ania Re: "napompowany " żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:24
        emwu55 ja mam to samo i moja mama też -to nerwica żołądka , nic nam nie
        pomagało dopiero pewna pani dr przepisała mi tolargin w czopkach, rewelacja po
        paru chwilach ból mija jakby go ktoś odciął. Tolargin jest na recepte, kosztyje
        kolo 5-6 zł za 10 czopków
        • Gość: mela Re: "napompowany " żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:45
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> emwu55 ja mam to samo i moja mama też -to nerwica żołądka , nic nam nie
          > pomagało dopiero pewna pani dr przepisała mi tolargin w czopkach, rewelacja
          po
          > paru chwilach ból mija jakby go ktoś odciął. Tolargin jest na recepte,
          kosztyje
          >
          > kolo 5-6 zł za 10 czopków

w tym przypadku to nie tylko coś przeiwbólowego,le badanie,dieta i lekarstwa
          osłaniające żołądek
      • Gość: mela Re: "napompowany " żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:43
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> sama jestem ciekawa co to jest ,bo mam to od 20 ponad lat ,nie boli mnie ale
        > jest powiekszony boje sie badania gastroskopijnego i nie wiem co robic,odbija
        > mi sie ,nieraz zgaga, wzdecia i zaparcia Pozdrawiamsmile

jestem w szoku.Nie straszę Cię,ale z doświadczenia wiem,że powinnaś udać się na
        badanie i zacząć sie leczyć.To nie jest normalne o czym piszesz
    • Gość: mela Re: "napompowany " żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:41
      proponuję wizytę u gastrologa.Wg mojej dignozy malox to za słaby dla ciebie lek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka