Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 10:44 gin mi go przepisl na nawrot grzybicy, ale nie wiem przez jaki czas moge go stosowac,tydzien,2 tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela27 Re: pimafucrt 19.04.08, 11:44 Zadzwoń do lekarza albo do apteki i zapytaj. Też miałam problem z nawracającą grzybicą, ale zaczęłam do mycia używać Lactacyd, do tego CODZIENNIE kapsułki Lacibios Femina i żel intymny Feminum aby nie było obtarć przy stosunkach. Póki co jest oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: pimafucrt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 19:46 ja nie mam dobrych doswiadczen z pimafucortem.Mojej corce lekarz przepisal na grzybice.w trakcie leczenia stan sie pogarszał.Kolejny lekarz powiedzial ,ze ten lek moze leczyc ale tez moze spowodowac nasilenie objawow.Podobnie dziala oxycort ,moze zlikwidowac problem,albo spowodowac rozwoj choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: pimafucrt 20.04.08, 09:51 Ja przy grzybicach dostawałam orungal- tabletki i globulki cloitrimazolum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fullamulla Re: pimafucrt IP: *.catv.net.pl 20.04.08, 19:57 U mnie z kolei strzałem w dychę były globulki robione na zamówienie z kwasem bornym i czymś tam jeszcze i Flufocast (mogę się mylić, bo nie pamiętam za dobrze) a potem zapobiegawczo jeszcze kapsułki z bakteriami mlekowymi dla kobiet (chyba Lacibios Femina właśnie). A ten Pimafucort to wydawało mi się, że to sterydowa maść, więc nie za długo pewnie można, tak do tygodnia ja bym stosowała. Odpowiedz Link Zgłoś