iwonamaziarz1 27.04.08, 14:23 chciałam was zapytać co sadzicie na temat głodówki, czy one są szkodliwe czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssssssss Re: głodówka IP: 217.98.20.* 27.04.08, 14:32 Tu jest forum dotyczace ZDROWIA kobiety, a nie durnych metod odchudzania i pseudooczyszczania... polecam wyszukiwarke szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: głodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:04 bardzo inteligentne pytanie nie wiadomo do kogo, a na pewno do małoletnich dyletantek, czy polecają głodówkę! puknij sie w głowę; dropsy ci możemy polecic Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: głodówka 27.04.08, 18:01 Zależy jaka i jak długa. Na pewno najpierw trzeba skonsultować to z lekarzem, żeby wykluczyć zdrowotne przeciwskazania. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: głodówka 27.04.08, 18:10 Jednodniowa (jak np wielkopiątkowy post) bardzo dobrze mi robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: głodówka IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 22:33 polecam poczytać tutaj www.glodowka.pl/ ja dałam radę 6 dni, tylko dlatego, że szybko się męczyłam a nie moglam sobie na to wtedy na to pozwolić, po za tym czułm się bardzo dobrze zarówno w trakcie jak i po więc kiedy znajdę czas zamierzam ją powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś