mirek611 01.07.08, 22:21 Powiedźcie i proszę z własnej autopsji czy tampony są bezpieczne, w sensie kiedy korzysta się z nich planując pływanie w wodzie?? Tak się składa że spotka mnie okres, kiedy będę na urlopie nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: *** tampony **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:43 co za porywająca polszczyzna i od kiedy facet ma takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
mirek611 Re: *** tampony **** 02.07.08, 08:03 Tu nie nick-kto pisał, od kogo -jest ważny, tylko zrozumienie tekstu, i ewentualna podpowiedź!! Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_normalna Re: *** tampony **** 02.07.08, 07:59 Tampony są bezpieczne i wygodne. Trzeba tylko dobrać rozmiar tamponu do obfitości krwawienia. Zbyt chłonny tampon spowoduje dyskomfort - ból przy usuwaniu, a zbyt mało chłonny może okazać się niewystarczajaco skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: *** tampony **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 08:30 A wystarczyło wrzucić na wyszukiwarkę... Parę wątków już o tym traktowało i to obszernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: *** tampony **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:06 Tak się składa że > spotka mnie okres, kiedy będę na urlopie nad morzem To okres Cię spotyka ????? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: *** tampony **** 02.07.08, 09:27 Wymieniane regularnie, nie trzymane dłużej niż 4-5 godzin, używane adekwatnie do obfitości krwawienia są zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś