bella76 02.10.03, 09:56 Dziewczyny, czy jesli biore luteine bez przerwy od 16 dnia cyklu to faktycznie jest mozliwe ze dostane okres nawet jesli jej nie odstawie??? CZy trzeba odstawic zeby okres nadszedl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaz Re: Luteina a okres 02.10.03, 12:00 Dostaniesz.. Mi lekarka tez kazala brac Duphaston od 16 dnia cyklu do oporu.. a jesli nie dostaniesz okresu to.. bedzie DZIDZIUŚ) Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Luteina a okres 02.10.03, 12:34 madziulaz napisała: > Dostaniesz.. > Mi lekarka tez kazala brac Duphaston od 16 dnia cyklu do oporu.. > a jesli nie dostaniesz okresu to.. > bedzie DZIDZIUŚ) No wlasnie jestem po tescie i niestety nici Dlatego tak sie denerwuje bo w zasadzie juz powinnam dostac okres, tzn. prawdopodobnie jutro, ale martwie sie ze moze jak bede dalej brala te leki to go nie dostane mimo ze w ciazy nie jestem?? Mam nadzieje, ze masz racje i wszystko pojdzie ok, bo ostatnie czego mi teraz potrzeba to rozregulowany cykl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś