Gość: mimochód Re: GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:10 witam! to jest tylko pytanie, nie zadna opini - co sadzicie o dr. Pankrac? Odpowiedz Link Zgłoś
oleska16 Warszawa 02.05.06, 21:25 A ja nie polecam dr Grzeniewskiego ze szpitala przy Szaserów. Ten pan jest nie dośc, że nie jest nieuczciwy to mogę chyba nawet tak o nim napisać, że jest swoistym stręczycielem dla swojego kolegi dr Rokickiego. W grudniu ubieglego roku pan ten wykonał mi hsg. W wyniku badania (opis zdjęć doisany długpoisem na epikryzie i do tego pomylono strony) okazało się, że niby mam dwurozną bądź siodlowata macicę. Na kolejnej wizycie dowiedziałam się, że nie mam szans na naturalne poczęcie jedyna mozliwościa jest in vitro, w klince kolegi mozna wziąć kredyt... .. Byłam załamana. Ale dzięki mojej kolezance skontaktowałam sie z dr Domitrzem z Białegostoku. Umówiłam się na wizytę i w jej wyniku okazało sie, że nic starconego, że nie mam prawdopodobnie dwurożnej macicy i zrostów w jajowodach, że jajowody kurczą sie pod wplywem zimnego kontrastu, a w mojej macicy jest przegroda, która uniemozliwia implantacje zarodka. Dowiedziałam sie tez, że w takich wątpliwych przypadkach jak mój nalezy wykonac laparoskopie i histeroskopię. Tak tez sie stalo. Wykonano mi histeroskopię, usunięto przegrodę i obecnie w krótkim czasie poz abiegu juz czekamy na malucha. A co by bylo gdyby nie dr Domitrz? wydalibysmu kase i poały by sie łzy a ja nadal bym sie czuła jak niepełnowartosciowa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juoppa Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:03 Czy ktoś miał do czynienia z doktorem Sierawskim (ul.Tamka)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Niemcewicz Bielsko IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.15, 22:10 Dnia 16 lipiec 2015r wykonywałam w przychodni nr 1 Bielsko ul Młodzieżowa usg 4D płodu. Dr. NIEMCEWICZ SEWERYN potraktował mnie jak intruza. pytajac w drzwiach gabinetu po co w ogóle przyszlam! jaki jest cel mojej wizyty! Gburowaty i oschły! Płacę cięzkie pieniądze(250zł) z zabieg, wymagam szacunku i profesjonalnego podejscia do pacjenta! Dr. NIEMCEWICZ pozostał w epoce PRL-u, gdzie panowała hierarchia wyższości DOKTOR-PACJENT! Odpowiedz Link Zgłoś