aga_3547 26.01.09, 19:16 Witajcie.. Mam takie pytanie,jeżeli w czasie stosunku bez zabezpieczenia oraz bez wytrysku do środka są szanse zajścia w ciąże..?? prosze o szybką odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: zakłopotana 26.01.09, 22:12 Tak dziecko, tak. A może by tak najpierw poczytać o fizjologii rozrodu zanim zaczniesz uprawiać seks? I zacząć się zabezpieczać jeżeli nie chcesz dziecka, gumki nie gryzą i nie kosztują zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: zakłopotana 26.01.09, 22:15 Tak, to sie nazywa stosunek przerywany i pochodzi z niego ponoc polowa Polaków (przynajmniej tych starszego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: zakłopotana 27.01.09, 01:43 fabiankaa napisała: > Tak, to sie nazywa stosunek przerywany i pochodzi z niego ponoc > polowa Polaków (przynajmniej tych starszego pokolenia e tam, zaraz połowa... ja słyszałam, że druga połowa z kalendarzyka matko i huto, wychodzi na to, że nikt antykoncepcji nie znał! A tak serio - ok 20% mężczyzn z preejakulatem wydziela plemniki - nigdy nie wiesz kto i ile, na kogo wypadnie, na tego bęc Ja "sobie" praktykuję ale zdaję sobie sprawę z ryzyka. niestety nigdy mi się przez to nie wpadło, musieliśmy się bardziej odważyć, żeby się udało - ale mam koleżankę, której jeden przerywany wystarczył, by mieć synka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zakłopotana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 07:33 zakłopotana i zaciążona ferie mamy? Odpowiedz Link Zgłoś