teane 28.01.09, 09:05 jakieś 2 miesiące przed porodem musiałam zdjąć obrączkę, bo puchły mi dłonie. teraz jestem już 2 miesiące po i nadal nie mieszczę tej nieszczęsnej obrączki. możliwe, że to jeszcze się unormuje? czy po prostu iść ją powiększyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaniuta25 Re: obrączka 28.01.09, 09:08 Ja jestem 4,5 miesiąca po porodzie i nadal nie mogę wcisnąć obrączki. Chyba nie pozostaje nam nic innego jak ją powiększyć Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia22 Re: obrączka 28.01.09, 09:15 może poczekajcie jeszcze trochę Dziewczyny, tak z 6-8 miesięcy? to magazynowanie wody powinno się chyba unormować - może podpytajcie swoich ginów? Teane - byłaś już na kontroli po porodzie (6tyg po)? ja nie mam tego problemu, ale poczekałabym, bo a nóż Wam zaraz łapki wrócą do pierwotnego rozmiaru? tak wte i wewte chyba nie można regulować rozmiarów obrączek (biżuterii)... ps. bardzo ładna galeria Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: obrączka 28.01.09, 09:35 na kontroli jeszcze nie byłam, ale juz jestem umówiona na wizytę. zapytam jak to jest z tą gospodarką wodna po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwi_a_15 Re: obrączka 28.01.09, 10:25 ja też zdjęłam na długo przed porodem z tych samych powodów. założyłam - d=raczej dałem rade założyć w drugim miesiącu po porodzie. opuchlizna zeszła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aanullaa Re: obrączka 28.01.09, 10:34 poczekaj jeszcze kilka miesięcy. ja założyłam obrączkę jakieś 4 miesiące po porodzie, a pierścionek zaręczynowy 6 miesięcy. jak hormony się unormują to reszta też wróci do normy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lumedi Re: obrączka 28.01.09, 10:51 tak , tak to prawda. ja jestem prawie 6 miesięcy po porodzie i jakies dopiero dwa miesiące temu mogłam cokolwiek załozyć na palce, myslę ze nie ma się czym martwić ale jak zwykle dla pewności trzeba skonsultowac z ginekologiem sprawę, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
atinawor Re: obrączka 28.01.09, 11:12 radzę jeszcze się wstrzymać przed powiększaniem obrączki. Szczerze mówiąc też miałam taki zamiar, ale po 6 miesiącach od porodu udało mi się ją założyć, tak więc życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: obrączka 28.01.09, 11:25 też miałam problem chyba ze 3 miesiące po porodzie. paluchy były jakieś niewymiarowe. ale wszystko wróciło do normy Odpowiedz Link Zgłoś
olciazg Re: obrączka 13.02.09, 13:23 Nie martw sie, niedlugo dasz rade z obraczka. Ja tez musialam czekac 5 miesiecy, zeby wszystkie pierscionki weszly na palce. Ale mialam radoche ciekawe jak to bedzie jak wejde w dzinsy sprzed ciazy hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: obrączka IP: *.cable.ubr05.sgyl.blueyonder.co.uk 13.02.09, 19:33 Ja nie mialam takich problemow zarowno w jeansy jak i w obraczke weszlam tydzien po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yadrall Re: obrączka 14.02.09, 12:15 A nie przytylas Ty ogolnie w czasie ciazy??? Bo palce tak jak i wszystko inne tyja i wtedy zwiesza sie ich srednica. Jezeli to tluszczyk to obraczke zalozysz dopiero jak schudniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lawikas Re: obrączka 23.03.09, 18:41 POlecam zerknac na te obaczki www.jubiler-jubiler.pl/kategoria_1_13_jednokolorowe.htm sa bardzo ładne,firma Art deco to rzetelny sklep jubilerski i w dodatku maja atrakcyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złoty Re: obrączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:00 Obrączki tylko tutaj www.jubiler-jubiler.pl/kategoria_1_12_klasyczne.htm Odpowiedz Link Zgłoś