trublu 21.02.09, 14:13 czy, któraś z was była u niej na wizycie ?Wiem,że przyjmuje w BabkaMedica i na ul. bitwy warszawskiej,ale nie wiem czy warto do niej iść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: dr Bożena Wroczyńska 21.02.09, 14:45 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=wroczy%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
maniadziunia Re: dr Bożena Wroczyńska 21.02.09, 21:34 Nie polecam, sprawiła na mnie wrażenie bardzo oschłej osoby poza tym pomyliła się w ocenie płci mojego dziecka, zdecydowanie natomiast polecam dr. Zioło również ze szpitala na Żelaznej i Babka Medica wiem co mówię to moje 3 cie dziecko u tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: dr Bożena Wroczyńska IP: *.ifpan.edu.pl 04.03.09, 12:21 Ja chodze od ponad 2 lat do Dr. Wroczynskiej (Przychodnia Babka Medica) i moge powiedziec tylko same pozytywy i superlatywy!! To naprawde dobry fachowiec i bardzo serdeczny i cierpliwy lekarz. Co do doktora Ziolo. Tak sie sklada ze przyjmowal mnie do porodu (5 lat temu w Sw. Zofii). Za pierwszym razem odprawil z kwitkiem (no coz nie mialam wtedy lekarza prowadzacego z Sw. Zofii..., wiec sie nie kwalifikowalam). Bylam potraktowa wtedy po prostu skandalicznie!!! Dopiero po interwencji poloznej zostalam przyjeta kilka godzin pozniej. I niestety dziecko bylo juz niedotlenione... Trafilam tez przypadkowo na wizyte prywatna do dr. Ziolo dwa lata temu (nie zapamietalam nazwiska lekarza w czsie przyjecia do porodu, inaczej bym nie poszla na ta wizyte). Pan doktor nie raczyl nawet spojrzec na wyniki kontrolne krwi, ktore zlecil mi inny lekarz - mimo mojej wyraznej prosby...Byl co prawda mily i uprzejmy w porownaniu z obcesowym podejsciem do "pacjenta szpitalnego z ulicy". Stanowczo odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś