Gość: magi IP: 212.160.130.* 19.01.04, 12:45 czy ktos z Was cierpi na miastenie i przyjmuje Encorton? Czy to cos pomaga? czy tylko prowadzi, jak w moim przypadku, do puchnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adriana Re: Encorton/miastenia IP: 62.148.87.* 20.02.04, 22:53 Co prawda nie przyjmuję jeszcze encortonu -czeka mnie to niebawem(planowana operacja), ale szukam osób chorych na miastenię(nie poznałam jeszcze nikogo). Magi jeżeli chciałabyś pogadać:)-> gg4423384 Choruję od 1,5 roku, mam 26 lat Pozdrawiam Adriana Odpowiedz Link Zgłoś
miranda8 Re: Encorton/miastenia 23.02.04, 14:53 cześć, niestety nie mam dostępu (na razie) do gg tylko e-mail. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, np. o operacji, która mam juz za sobą to napisz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miranda8 Re: Encorton/miastenia 23.02.04, 14:54 cześć, niestety nie mam dostępu (na razie) do gg tylko e-mail. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej, np. o operacji, która mam juz za sobą to napisz.pozdrawiam madziakbu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Encorton/miastenia IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 20.02.04, 23:03 po encortonie każdy bardziej lub mniej puchnie, mnie akurat niewiele pomógł (chociaż nigdy nie wiadomo, jak by sie potoczyło , gdyby go nie brać) ale nie chodziło o miastenie. Odpowiedz Link Zgłoś