edwir 21.01.10, 22:25 Wykonałem badanie TSH. Wynik - 4,83 ( norma do 4). Czy należy udać sie do endokrynologa i rozpocząć leczenie? Bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonagos Re: Tarczyca 21.01.10, 23:30 Tak. Wejdź na forum tarczyca, poniżej link forum.gazeta.pl/forum/f,94641,Choroby_tarczycy_i_hashimoto.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabelazg Re: Tarczyca 22.01.10, 18:29 Koniecznie do lekarza, ja mam ten sam problem- niedoczynność. Wyżej polecone forum kopalnia wiedzy i wsparcia Iza Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna-pani.o Re: Tarczyca 23.01.10, 23:34 witam ja miałam podobny wynik i lekarz rodzinny skierował mnie do endokrynologa, który stwierdził niedoczynność. możesz jeszcze poczytać o objawach towarzyszących niedoczynności... ale radzę się udać do endo. Odpowiedz Link Zgłoś
edwir Re: Tarczyca 25.01.10, 20:49 Dziękuję za informację. Jak zdążyłem się zorientować tarczyca to w większości problem kobiet. Miałem nadzieję, że dla mężczyzn są inne kryteria i inne, ewentualne podejście do leczenia.Chyba jestem w błędzie. Wybiorę się do endokrynologa. Pozdrawiam edwir Odpowiedz Link Zgłoś