Gość: agatka74 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 12:45 Czy to moze isc w parze? Czy moge biegunkę u dziecka brać jako objaw zabkowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: ząbkowanie a biegunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 13:00 ja o tym słyszałem i moja pociecha tak miała. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia6 Re: ząbkowanie a biegunka 12.02.04, 16:42 Ząbkowanie może iść w parze z biegunką.Mój synek też to przechodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata74 Re: ząbkowanie a biegunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 19:22 a czy kolor kupy byl u waszych pociech - "żółty"!! Nigdy jeszcze nie miala takiego koloru, wiec sie troche boje co to moze byc? aGATA MA ROK I 3 MIESIACE I 6 ZEBOW dZIKEI ZA LISTY, ZAKLOPOTANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: ząbkowanie a biegunka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.04, 20:40 Moj synek mial bardzo zrace i rzadkie kupki w tym czasie, ale biegunka jest na tyle powaznym zjawiskiem ze lepiej abys odwiedzila lekarza, zeby nie przeoczyc czegos powaznego. Dawaj dziecku duzo plynow.Mozesz podawac do picia wode w ktorej gotowana byla marchew. Mozesz rowniez rozmiksowac w takiej wodzie te ugotowana marchew, mozesz do tego dodac zmielony w maszynce ryz i razem wszystko przegotowac. Mozesz to dac dziecku lyzeczka. Odpowiedz Link Zgłoś