madzialenakata
01.12.10, 09:46
Witam!
Karmię piersią od dwóch miesięcy. Od jakichś 2-3 tygodni pojawiły sie u mnie zawroty głowy - nie takie silne, typowe, tylko lekkie, lecz odczuwalne. Pojawiały sie niezaleznie od tego, czy siedzialam, czy stalam. Najpierw pojawiały się sporadycznie, pozniej coraz czesciej, ostatnie dwa dni były juz gorsze, najgorzej było wieczorem - kiedy probowalam zasnac, gdy tylko zamknełam oczy strasznie kreciło mi sie w głowie oraz mialam mdłosci. Czułam się normalnie jak na kacu - nie spałam całą noc. Na przemian oblewało mnie goraco i mialam dreszcze z zimna.
Byłam wczoraj u lekarza ogólnego, który skierował mnie na badania i do specjalistów. Badania wyszły dobrze - nie mam anemii, pierwiastki (sód potas magnez ) w normie, tarczyca tez ok, OB=9 (czyli tez w normie). Mialam tez zrobiony RTG odcinka szyjnego kregosłupa, ale wynik dopiero jutro. Jutro ide tez do neurologa, w poniedzialek do laryngologa.
Z tego wszystkiego odchodze od zmysłow, skoro wyniki mam dobre to co to moze byc? Strasznie boje sie jakiegos guza mózgu :( Nie moge jesc, cała sie trzese, boje sie ze zaniknie mi pokarm. Czy ktos mógłby mnie jakos pocieszyc? Czy objawy i wyniki wskazuja na najgorsze?