Dodaj do ulubionych

ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!!

IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.04, 18:10
Najpopularniejsza woda w Polsce, przez wielu kojarzona z górami i czystą
naturą rozlewana jest pod Piłą w Mirosławcu. To lekkie nabijanie ludzi w
butelke. NAMAWIAM WSZYSTKICH DO BOJKOTU TEJ MARKI!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 19.04.04, 18:13
      I co z tego? Sakramencko dobre piwo spod samiuskich Tater jest warzone w Elblagu...

Zamiast Specjala, ktory jest najlepszym piwem swiata. Sic transit gloria mundi...
      • martini_very_bianco Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 19:52
        a wiesz, że specjala już nie będą produkować? I tak od daawna był do kupienia
        tylko na północ od Mazur, więc koledzy z Gdańska nam przywozili do centrum.
        Rotę na cześć specjala mogę wpisać, ale bez melodii to bez sensu. Jak by nie
        było - powolutku sobie znika.

16%VOL
        22%VAT
        • Gość: Doki Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 19.04.04, 20:01
          > a wiesz, że specjala już nie będą produkować?

Wiem. :(((

To jeszcze jeden dowod, ze nie zawsze na rynku zwycieza najlepszy produkt. Inny
          przyklad to Apple McIntosh vs. IBM PC, a potem MS Windows...

> I tak od dawna był do kupienia tylko na północ od Mazur

I za granica. W naszych "polskich delikatesach Rarytas" specjal jest. :)))

> Jak by nie było - powolutku sobie znika.

Jako zywo: sic transit...

__

A good doctor can kill more men than a good general. (G. Leibniz)
    • wedrowiec2 Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 19:43
      Gość portalu: DOKTOR napisał(a):

> Najpopularniejsza woda w Polsce, przez wielu kojarzona z górami i czystą
      > naturą rozlewana jest pod Piłą w Mirosławcu. To lekkie nabijanie ludzi w
      > butelke. NAMAWIAM WSZYSTKICH DO BOJKOTU TEJ MARKI!!!!!

Nie histeryzuj i nie siej paniki. Woda jest rozlewana do butelek w Mirosławcu,
      ale przywożą ją najpierw w wielkich baniakach z Żywca
      dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/04.17/Magazyn/a08/a08.html
      • vitalia Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 20:38
        Tak czy inaczej ta woda jest wstrętna i nigdy jej nie kupuję..............
        • Gość: IPI Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: 157.25.88.* 20.04.04, 11:56
          Czemu wstętna?!!! De gustibus non .... Inne też dla kogoś moga być wstretne,
          np. któraś Twoja ulubiona
          • vitalia Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 20.04.04, 12:06
            Ja nie sugeruję zadnej innej, ta mi poprostu nie leży.To wszystko.
    • Gość: Krystyna Ciemnogrod - Ty nie wiesz, gdzie jest Pila??? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:35
      Ludzie,
      Gdzie nam do Unii...Ten caly Miroslawiec nie jest pod zadna Pila. Na lekcjach
      geografii chyba paliles papierosy albo brzydko sie bawiles z dziewczynkami -
      stad ksywa DOKTOR!
      Wyluzuj, ktos Cie napuscil>>>
    • Gość: Cooler Zywczyk jest ok! Placa Ci za to??? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:38
      Doktor, daj sobie spokoj i przestan siac panike na wiosne! Zywiec to niezla
      woda, z procentami tez w porzo!! A tak w ogole, to za namawianie do bojkotu
      idzie sie w tym kraju za kratki. Chcesz doktorowac w "pensjonacie"?
      Napij sie wody, to Ci ulzy...
    • Gość: Chris Cos Ci sie Doktor popier...z tym Miroslawcem IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:41
      Urodzilem sie w Pile. Zadnego Miroslawca w promieniu 50 km nie ma, cos Ci sie
      ten tego...Cos tak z tym bojkotem wyskoczyl? Antyglobalista jestes czy co?
      Sloneczko przygrzalo w glowke? Napij sie wody, przejdzie Ci.
      A Zywiec jest calkiem dobry. Pije go od lat moja zona, ja tam wole piwo. Ha,
      tez Zywiec!!
    • Gość: Iwona Ustronianka pod Prudnikiem, a Nestle na Sluzewcu IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:45
      Czlowieku,
      Opczepilbys sie. Woda Ustronianka jest ladowana w butelki w Bialej Prudnickiej
      w opolskim, a slynna ostatnio woda Nestle (nie pamietam nazwy) na Sluzewcu
      Przemyslowym. Smacznego i bojkotuj dalej, jeslis sie z koniem na rocum
      pozamienial!
    • Gość: Anty_pro Bojkot kielbasy torunskiej!! I papieskich kremowek IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:50
      O cos Ci chodzi z ta woda konkretnie czy tak sobie chciales pogadac? Glupoty
      piszesz. A piwo Zywiec tez bojkotujesz? A kielbase torunska? A poledwice
      sopocka moja ulubiona tez? No i bojkotujmy papieskie kremowki!!!
    • Gość: Doktor_2 so what? I co z tego? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:54
      Doktorku,
      A moze Ty naslany jestes? Napisz do Zywca, to moze Cie zatrudnia do dzialu
      marketingu? Od lat kupuje Zywca i nie wiem, o co Ci chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka