Gość: wera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 12:41 Czy któraś z pań próbowała się leczyć tym specyfikiem i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARI Re: gałki z propolisem IP: 195.205.163.* 07.05.04, 13:06 one są dobre, ale nie leczą juz rozwiniętej grzybicy. Wtedy niezbędna jest recepta. Ja stosowałam to i złagodziło mi objawy, ale i tak stosowałam potem dodatkowe lekartswa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: gałki z propolisem IP: 195.117.38.* 07.05.04, 13:11 probowalam , skutek kiepski, poza tym strasznie brudzi bielizne, na zolto, polecam Flumycon, mnie pomogl, od 2 lat nie powraca ta okropna dolegliwosc, Flumycon jest na recepte, wiec polecam odwiedzic lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: gałki z propolisem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 13:15 czuję pieczenie podczas stosowania, czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: gałki z propolisem IP: 195.117.38.* 07.05.04, 13:17 mnie akurat nie pieklo, ale mozesz byc np. uczulona na propolis, dlatego piecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: gałki z propolisem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 13:21 dziękuję za odp. a takie jeszcze niezręczne pytanie. Czy partner też miał w tym czasie problemy i jak one się objawiały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: gałki z propolisem IP: 195.117.38.* 07.05.04, 13:34 partner nie mial zadnych dolegliwosci. Moze powiem tak ze , za nim trafilam na lekarza ktory przepisal mi Flumycon, meczylam sie z tym problemem chyba z 1,5 roku, oczywiscie w odstepach czasowych srednio 2, czy 3 miesiecznych, wiec tak czesto biegalam do ginekologa. Przepisywal mi moj ginekolog, co wizyte to inne leki, ktore owszem pomagaly ale na krotko. Po tej 1,5 rocznej meczarni zmienilam lekarza, powiedzialm w czym problem, powiedzialm co juz stosowalam , i on wlasnie przepisal mi Flumycon, to jest srodek doustny, kuracja trwa pol roku, raz w tygodniu przyjmuje sie tabletke. Zreszta lekarz powiedzial mi ze jesli chodzi o grzybice, to jest masa lekow, i ktorys na pewno bedzie na ciebie dzialal. Powodzenia, wiem ze to okropne uczucie, nie lecz sie na wlasną reke, bo jest to bez sensu. Kup sobie do podmywannia, plyn do higieny intymnej , polecam ziaje, z macierzanką, ten plyn miedzy innymi zapobiega powstawaniu grzybicy, ale najpierw musisz ja wyleczyc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mf Re: gałki z propolisem IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.05.04, 17:30 Wiesz pracuje w aptece i to jest jedna z nielicznych rzeczy jakie moge dac bez recepty. Ale widzialam juz ze 20 kobiet ktore po propolisie nabawily sie silnej reakcji alergicznej (obrzek z silnym swedzeniem) i nigdy ich nie polecam. Jesli masz niezbyt nasilona grzybice lepsze beda lactovaginal+vagical (galki z nagietkiem) i clotrimazol w kremie. A w innym przypadku trzeba isc do lekarza. Fluconazol albo orungal doustnie naprawde dialaja cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-propolis:( Re: gałki z propolisem IP: *.pomorzany.v.pl 09.05.04, 18:01 W srodku nocy robilam irygacje po stosowaniu galek z propolisem; maz chcial mnie wiesc do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś