Gość: himeera IP: *.arcor-ip.net 08.06.04, 19:42 Juz mu sie przejedlismy - teraz jest pelno Dokiego na innych forach, nie zwiazanych z medycyna a nas zegnal ze wzgledow inter-tech. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vecka Re: Doki ma inne hobby 08.06.04, 19:53 Witam, czy to jest zarzut w jego strone?, wyczuwam w twoim poscie pretensje do niego?? A jaki obowiazek ma on siedziec tutaj i pisac posty akurat na "zdrowiu"? Leczy pacjentow kazdego dnia, kazdego dnia wysluchuje tego co kogos boli itp. Moze wchodzac na forum chce sie rozerwac i nie musi słuchac i czytac tego samego co robi w pracy. Nie rozumiem tego tonu twojego postu. Nikt nie ma obowiazku tutaj siedziec i poswiecac swojego czasu chorym ludziom na "zdrowiu"( zwlaszcza, ze robi to w pracy), bo Doki odwiedza forum w swoim czasie wolnym, a to jak go spedzi to juz jego sprawa.Prawda? POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Doki ma inne hobby IP: *.net-serwis.pl 08.06.04, 20:18 rany... vecka, czy ktos cie dzis nadepnal? napij sie melisy Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Doki ma inne hobby 08.06.04, 20:14 No i bardzo dobrze, że się relaksuje do innych, tam bardzo do rzeczy mówi na tematy niezwiązane ze zdrowiem i miło mi się go czyta 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Doki ma inne hobby IP: *.wroclaw.mm.pl 08.06.04, 20:44 Martini, podaj jakąś ścieżynkę gdzie można spotkać Dokiego... fenks. Chętnie bym poczytała "cos do rzeczy". Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Doki ma inne hobby 08.06.04, 20:46 na społeczeństwie kiedyś go widziałam, o ile mię pamięć nie myli, może i na mężczyźnie, wszak to facet... najlepiej wpisz w wyszukiwarkę całego forum:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Doki ma inne hobby IP: *.ip-pluggen.com 09.06.04, 00:25 Jak facet, to powinien byc na kobietach... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Doki ma inne hobby 09.06.04, 10:29 a może Doki akurat lubi pod;) PS dla Dokiego - wybacz kiepski żart, to nie z Twojej Dokiowatej Osoby, tylko mi się skojarzyło. W ramach zadosćuczynienia szukam info o specjalu;) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Doki ma inne hobby IP: *.ip-pluggen.com 09.06.04, 14:35 Doki jest inteligentny i ma poczucie humoru, wiec obawy nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Doki ma inne hobby 09.06.04, 17:30 Ale inteligentnego człowieka taki dowcip powinien zniesmaczyć. Mnie zniesmaczył, ale nie mogłam sobie odmówić;) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Doki ma inne hobby IP: *.ip-pluggen.com 09.06.04, 20:05 Eeeee.... wejdz na www.space.tami Tam jest naprawde wiele osob o wysokiej intelgencji i blyskotliwym humorze, a takie powiedzenia naleza do normalnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Doki ma inne hobby IP: *.225-201-80.adsl.skynet.be 09.06.04, 23:57 LOL. Skoro juz tak starannie sledzicie moja aktywnosc w internecie, wskazcie choc jeden moj post z ostatnich 72 godzin. Nie uda sie, bo w tym czasie nawet nie dotykalem komputera. Zadnego. Czasem podrozuje albo robie inne rzeczy. Dla robiacych statystyki: latwo bedzie wykazac, ze moja aktywnosc spadla. Mniejsza o powody. Jedne z nich przytoczylem. Ale takpoza tym to to forum ewoluuje w strone, gdzie moja rola bedzie raczej niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś