Dodaj do ulubionych

Greta Harutyunyan

09.03.13, 22:15
Greta Harutyunyan - uzdrowicielka, która stworzyła unikatową metodę bezkontaktowego, mentalnego prostowania i leczenia skoliozy, czasami przyjmuje pacjentów w Katowicach, chciałabym się dowiedzieć czy taką forma terapii rzeczywiście komuś pomogła?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Shamshan Ghat 09.03.13, 22:26
      lucynas50 napisał(a):

> Greta Harutyunyan - uzdrowicielka, która stworzyła unikatową metodę bezkontakto
      > wego, mentalnego prostowania i leczenia skoliozy, czasami przyjmuje pacjentów w
      > Katowicach, chciałabym się dowiedzieć czy taką forma terapii rzeczywiście komu
      > ś pomogła?

To jest zwykła oszustka. Metoda bezkontaktowego, mentalnego prostowania i leczenia skoliozy rzeczywiście istnieje, ale to ja ją opracowałem po wielu latach prób i eksperymentów. Przy okazji sam nabawiłem się skoliozy, ale po opracowaniu metody wyleczyłem się z niej, co jest dowodem moich umiejętności. Mogę zresztą przytoczyć dziesiątki, ba setki podziękowań jakie otrzymałem od wyleczonych bezdotykowo i mentalnie ludzi. Jeśli jesteś zainteresowana leczeniem napisz na mojego gazetowego maila: snajper55@gazeta.pl

Pozdrawiam serdecznie

Shamshan Ghat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka