Dodaj do ulubionych

Lekarstwa na trójglicerydy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:38
Chciałbym zapytać jakie używacie lekarstwa na trójglicerydy i jaka jest ich
skutecznosc? Ja zażywam Lipanthyl 267M ;267mg , lecz jego skutecznośc jest
nie za bardzo
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: *.ss.shawcable.net 20.07.04, 19:57
      Jednym z uznanych lekow na wysokie trojglicerydy jest olej rybny, ktory sie z niczym nie gryzie i mozesz brac oprocz tego.
      • Gość: romek Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:31
        Czy masz na myśli tran?
    • Gość: kotka Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: 81.15.181.* 20.07.04, 22:09
      Trójglicerydy miałam na poziomie 260 a po przejściu na żywienie optymalne wg
      J.Kwaśniewskiego w ciagu 1 miesiaca poziom trójglicerydów spadł u mnie do 57. W
      ciągu 5 lat stosowania zywienia optymalnego poziom trójglicerydów utrzymuje się
      u mnie między 60-70.
      Pozdrawiam
      Kotka
    • Gość: hydrogen Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:31
      Ja mam trójglicerydy na poziomie 45 (2 lata na diecie opty) Nie wiem jakie były
      przedtem ale raczej tłuste jedzenie z ograniczeniem węgli sprzyja niskiemu
      poziomowi TG. Pozdro
      • Gość: hydrogen Jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:34
        Mój tata tym lipanthylem zniszczył sobie wątrobę więc lepiej uważaj. Biorąc tzw
        lekarstwa można napytać sobie niezłej biedy gdyż z reguły działania
        nieporządane są groźniejsze od ewentualnych korzyści... Jeszcze raz pozdro
    • meps Re: Lekarstwa na trójglicerydy 20.07.04, 23:25
      Ja biorę Sortis, ale chyba będę musiał zrobić małą przerwę. Trójglicerydy i
      cholesterol tak mi spadły, że wyniki mam poniżej normy.
      • Gość: ula__ Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: *.chello.pl 21.07.04, 10:21
        Lipanthyl chyba naprawdę nie jest dobry - mniej szkodliwy i skuteczniejszy jest
        podobno Sortis i Vasilip. Lekarz rodzinny przepisał znajomemu Lipanthyl a potem
        gdy znajomy trafił do kardiologa - ten kazał mu go odstawić i brać Vasilip -
        wyniki szybko się poprawiły!
    • Gość: krakuska131 Re: Lekarstwa na trójglicerydy IP: 80.50.189.* 21.07.04, 11:47
      tulip

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka