smerfetka_1 15.04.16, 12:23 Córka bierze Asentrę (lek przepisany przez psychiatrę dziecięcego) . Czy możecie polecić inne, sprawdzone leki ? Czytałam w necie i jest ich masa (Promazin, Rispolpet - Orizon, Fevarin). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Leki na nerwicę natręctw 15.04.16, 14:52 Przez kogo sprawdzone? Nie każdy człowiek reaguje tak samo. Metod leczenia jest kilka. Lek zwykle stosuje się 3 m-ce. Jak nie pomaga - zmiana. nerwica-natrectw.pl/jak-leczyc-nerwice-natrectw poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-nerwowy/nerwica-natrectw-objawy-i-leczenie_38382.html rcpsych.ac.uk/healthadvice/translations/polish/nerwicanatr%C4%99ctwzesp%C3%B3%C5%82obses.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_1 Re: Leki na nerwicę natręctw 15.04.16, 17:17 Asentra trochę pomogła, ale nadal nerwica natręctw jest , a bierze 8 miesięcy, dlatego szukam opinii o innych lekach bo może warto zmienić... Wiem, że każdy organizm inaczej reaguje ale chciałabym mieć rozeznanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Leki na nerwicę natręctw 15.04.16, 17:36 Rozeznanie to może(i powinien) mieć lekarz prowadzący - Tobie ono do niczego się nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Leki na nerwicę natręctw. 15.04.16, 20:10 Potwierdzam dobry psychiatra nic na własną rękę bo ciocia powiedziała i przed wszystkim psychoterapia Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_1 Re: Leki na nerwicę natręctw. 15.04.16, 21:42 Oczywiście, że tak robimy. Niedługo mamy kolejną wizytę i możliwe, że lekarz sam zmieni lek. Ale może napisze tu ktoś, kto ma podobny problem i poda jakie leki ma przepisane i czy są efekty. Na własną rękę przecież nic zmieniać nie będę, zdaję sobie sprawę, że na każdego ten sam lek może działać inaczej czy każdy ma inny rodzaj nerwicy natręctw i tu tylko lekarz może doradzić . Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Leki na nerwicę natręctw. 16.04.16, 10:12 Jak masz wątpliwości, to poradź się innego lekarza. Jestem zwolenniczką zasięgania różnych opinii - lekarze też wzywają na konsultację swoich kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Leki na nerwicę natręctw. 15.04.16, 22:17 ale psychiatra a psycholog to różnica Odpowiedz Link Zgłoś