Dodaj do ulubionych

Złe samopoczucie

27.06.16, 13:33
Witam od prawie od 2 miesięcy wymiotuje i mam dziwne uczucie w głowie dochodzą do tego czasami bóle żołądka i również mam bóle głowy chodzę do lekarza badania z krwi ok miałam również badania na pasożyty x3 oraz na Lamblie i wszystko ujemnie czy ktoś może spotkał się z takimi objawami? Ogólnie jestem cały czas zmęczona podejrzewam, że to od wymiotów a mam 2 dzieci i nawet czasami nie jestem w stanie się z nimi bawić bo po prostu źle się czuje :( Dziś idę do lekarza najprawdopodobniej usg brzucha będzie robić. Tylko już mam dość tego złego samopoczucia a lekarz szuka przyczyny i dalej nic :/
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Złe samopoczucie 27.06.16, 13:45
      Masz objawy podobne do tych?
      forum.gazeta.pl/forum/w,22,161807871,161807871,Bole_brzucha_i_serca.html
      • takajednann89 Re: Złe samopoczucie 27.06.16, 13:52
        Tak tylko ja wymiotuje ostatnio od paru dni luźny stolec i jakiś czas miałam bóle jakby serca ,ale byłam u kardiologa i mi jakaś zastawka szwankuje ale już te bóle ustały. I dodatkowo mam czasami bolące kłucia w głowie co powiedziałam o tym lekarce i stwierdziła ze rehabilitacja by się przydała bo to może od kręgosłupa
        • koziorozka Re: Złe samopoczucie 27.06.16, 19:22
          Spróbuj wziąć coś lekkiego na uspokojenie. Jak objawy się zmniejszą choć trochę to może przyczyną są nerwy?
          • takajednann89 Re: Złe samopoczucie 28.06.16, 13:55
            od tygodnia biore pozitiwum i nic wczoraj bylam u lekarza i przepisał mi goprazol i w czwartek usg jamy brzusznej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka