Dodaj do ulubionych

CO MI JEST ?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:00
od pewnego czasu - około 14 dni - pobolewa mnie pod prawym żebrem - nie jest
to ból intensywny - właściwie czasem to mam wrażenie że właśnie bolą mnie
żebra...czasem też mam uczucie niepełnego wypróżnienia - choć wcześniej nigdy
mi się to nie zdażało...mam wrażenie że nasila się to wieczorem - brałam no -
spe, rapacholin i nic...czasem to pobolewanie promieniuje w kierunku pempka
czyli co dwunastnica? woreczek żółciowy?
mam 31 lat..co radzicie - iśc do internisty czy od razu na usg prywatnie??

bardzo mnie to niepokoi...
Obserwuj wątek
    • Gość: ringo Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:49
      moim zdaniem to moze być wątroba - chyba wizyta u lekarza nie zaszkodzi
    • Gość: agata Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:32
      nic nie wiecie?
    • Gość: Artur Re: CO MI JEST ????? IP: *.ss.shawcable.net 29.09.04, 21:04
      Zrob sobie to USG drog zolciowych. Dobrze myslisz!
      • Gość: KASIA Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:32
        Mam analogiczne objawy od początku września. Jednocześnie okazało się, że mam
        lekką niedoczynność tarczycy. Czy to też może mieć związek. poza tym nadmiar
        cholesterolu. Czy mam kilka chorób, czy to wszystko objawy jednej. Acha, w lato
        puchły mi powieki.
        • Gość: Artur Re: CO MI JEST ????? IP: *.ss.shawcable.net 29.09.04, 23:19
          Pewnie jedna. Jak zaczniesz leczyc tarczyce to cholesterol powinien sie poprawic.
      • Gość: agata Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:22
        dzięki za odpowiedź - tak chyba zrobie - od razu usg -a potem zależnie od
        wyniku do internisty na konsultacje...
        • Gość: KASIA Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:02
          Hej Agata, robiłaś już usg. Ja idę za tydzień, ale boli mnie coraz częściej.
          Napisz co u Ciebie
        • Gość: KASIA Re: CO MI JEST ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:03
          Jak tam USG.? Ja idę za tydzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka