Dodaj do ulubionych

Napadowe pieczenie twarzy

01.05.19, 09:09
Dzień dobry. Moim problem jest napadowe bardzo mocne dzienne pieczenie policzków( w tym miejscu temperatura dochodzi do 40 stopni a ciało ma normalna temperaturę) dziennie przeważnie po pracy przychodzi ,,atak,, i trwa z 2 h i później przechodzi i rumień znika. W momencie ataku odczuwam ciepło na twarzy, kręci mi się w głowie i zmęczenie. Po przepracowaniu gdzieś 5 h juz odczuwam ciepło , ściąganie policzków,mrowienie. Gdy wracam do domu momentalnie ,,atak,, nawet czasami w pracy właśnie gdzieś po 5 h. W tym czasie tez odczuwam już zmęczenie. Byłam u dermatologa-trądzik różowaty. Ale stosuje maści 3 msc i zero efektów. Może to być jakaś choroba zakaźna? ( mój chłopak ma to samo ) męczymy się już ponad rok. Krew,kal,mocz i testy alergiczne były robione. Co dalej. Dodam jeszcze,ze nie mam żadnych krostek,grudek. I piecze tak mocno,ze nie da się wytrzymać z bólu
Obserwuj wątek
    • porzeczka5 Re: Napadowe pieczenie twarzy 27.11.21, 08:58
      Czy odnalazłaś przyczyne tego pieczenia
    • wozny1234 [...] 02.12.21, 14:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • porzeczka5 Re: Napadowe pieczenie twarzy 02.12.21, 16:32
        A czy ty masz jakieś doświadczenie z tymi patogenami
        • harcownik Re: Napadowe pieczenie twarzy 02.12.21, 20:45
          On nie ma żadnego doświadczenia. Reklamuje to za co mu płacą!
          Spamer wozny1234 od dłuższego czasu zakłóca dyskusję na forach Gazety .Dzisiaj na forum Zdrowie wzniósł się na wyżyny!!! 38 wpisów reklamujących swojego pracodawcę. Pełna dokumentacja
          działalności tego indywiduum tutaj: forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=wozny1234&title=&forum=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka