Dodaj do ulubionych

Kołatanie serca

23.10.20, 20:44
Czy miał ktoś problem z przyspieszonym biciem serca wieczorem? U mnie pojawia się od kilku dni i jestem zaniepokojona. Problem zaczął się razem z obfitą miesiączką, która pojawiła się po dłuższej nieobecności. Zapisałam się do kardiologa, zobaczę czy coś wyjdzie. :(
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: Kołatanie serca 23.10.20, 23:09
      Może to być ew. niewydolność pracy serca. Przynajmniej u mnie tak jest . Poczytaj na ten temat w sieci.
      • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 24.10.20, 00:50
        Czy tez budziło cię to w nocy? Ja się budzę i cała trzęsę a serce wali.
        • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 24.10.20, 06:50
          Nie mam siły nawet przy wchodzeniu po schodach i mam brak apetytu. Bardzo się boje.
          • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 24.10.20, 06:52
            U mnie pojawiło się tak nagle i trwa już 6 dni.
            • horpyna4 Re: Kołatanie serca 24.10.20, 18:20
              Przede wszystkim trzeba zrobić pełną morfologię, łącznie z hormonami tarczycy. Bo to może być zarówno niedobór jakiegoś pierwiastka, jak i coś z tarczycą.
              • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 24.10.20, 20:00
                Ostatnio miałam morfologię i z tarczycą wszystko okej, ale może to być właśnie niedobór jakiegoś pierwiastka. Dzięki za odpowiedź.
        • marbor1 Re: Kołatanie serca 24.10.20, 19:48
          Tak, budziło i odczuwałam wtedy duży niepokój . Obecnie mam kłopoty z dławieniem w klatce i jest to spowodowane rzadkoskurczem serca i zaburzeniem rytmu serca.
          • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 24.10.20, 20:01
            Dzięki za odpowiedź.
          • wiktoria_rek Re: Kołatanie serca 26.10.20, 06:52
            Jeszcze mam pytanie odnośnie leczenia. Jak lekarz stwierdził, że coś jest nie tak, to jak przebiegało leczenie i czy teraz jest już lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka