mati783x
28.10.21, 23:12
Witam,
mam 22 lata.
Od dwóch miesięcy mam problem z penisem.
Nie mam wzwodu porannego, mam ogólne problemy ze wzwodem i penis dziwnie wygląda.
Robiony rezonans miednicy - ok (z wyjątkiem prawego jądra jest słabiej ukrwione i jest mniejsze od lewego, coś kiedyś zrobiłem sobie na siłowni prawdopodobnie ale urolog powiedział, że nic z tym nie zrobimy i ma tak zostać)
Robione usg jąder - ok (tak samo wszystko ok z wyjątkiem prawego jądra)
Robiony posiew nasienia - ok
Robiony ogólny wymaz z cewki - ok
Robiony wymaz z cewki w kierunku chlamydii ureaplasmy i mykoplasmy - ok
Penis od dwóch miesięcy jest miękki oraz czasami wąski a czasami grubszy jakby było w nim raz mniej krwi a raz więcej.
Pełny wzwód na stojąco jest praktycznie niemożliwy.
Wydaje mi się, że penis jest też bardziej krzywy niż kiedyś.
Ma często dziwne i nieregularne kształty.
Np. podstawa penisa jest gruba środek chudszy i góra gdzie jest żołądź znowu jest szersza.
Dopiero gdy uda się osiągnąć mocniejszy wzwód (na leżąco) to penis zaczyna normalnie wyglądać.
Zauważyłem też, że podczas podniecenia wydobywa się dużo prejakulatu.
Wcześniej tak nie miałem.
Czy to we wzwodzie lub gdy go nie ma. Dziwne jest też to, że jestem podniecony - produkuje się prejakulat a penis nie stoi.
Niekiedy mam problemy z oddaniem moczu.
Mocz tryska we wszystkie strony i często też leci takim cienkim strumykiem z niskim ciśnieniem.
Żołądź ma często dziwne przebarwienia przy cewce a skóra na penisie często jest pomarszczona.
Najczęściej po masturbacji lub po wysiłku fizycznym albo zimnie.
Na penisie są białe krostki.
Gdy erekcja jest na stojąco lub siedząco to ściąga go jakby bardzo na lewo, dopiero w pełnym wzwodzie w miarę się prostuje ale i tak jest przekrzywiony w lewo.
Penis w stanie spoczynku też jest zakrzywiony w lewo i ogólnie gdy ściągam napletek to żołądź przechyla się w lewo.
Na początku gdy zaczęły się problemy to bolały mnie także jądra był to taki promieniujący ból.
Wszystko zaczęło się dwa miesiące temu po siłowni miałem wzdęcia i byłem bardzo słaby a także wyczułem dyskomfort jąder.
Potem pojawił się problem ze wzwodem, częstomocz, brak całkowitego wypróżnienia moczu, pieczenie podczas sikania.
Nie miałem kontaktów seksualnych przez długi okres więc weneryczne choroby odpadają.
Chyba, że zaraziłem się czymś np. pod prysznicem na siłowni.
Urolog powiedział, że po całej diagnostyce nie jest w stanie stwierdzić co mi dolega i że mam iść do neurologa.
Ogólnie to miałem problemy z niedoczynnością tarczycy kiedyś i mam też objawy tężyczki według mnie i w przyszłym tygodniu idę to zbadać.
Link do zdjęć penisa: files.fm/u/2xf586atn
Zaznaczam, że penis nie zawsze ma przebarwienia lub jest tak pomarszczony.
Zrobiłem zdjęcie jak akurat tak było.
Czy mogę liczyć na pomoc?