Gość: a1 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:50 Znacie jakes domowe albo nie domowe sposoby na pozbycie sie pryszczy z twarzy i ramion DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Pryszcze!!!!!!!!!!!! 03.05.02, 00:45 dietka - wyeliminowac junk-food tj chipsy, frytki przecierac zminione miejsca oxy lub czyms z alkoholem pomaga tez maseczka z drozdzy, jak sie nie ma uczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
barkas Re: Pryszcze!!!!!!!!!!!! 03.05.02, 22:32 Seks, seks i jeszcze raz seks. Pamiętam że jak miałem 16-17 lat, całą mordę miałem w krostach. Poznałem fajną koleżankę, po 4 miesiącach i ja i ona nie mieliśmy już pryszczy. Do dzieła i powodzenia w zwalczaniu tego cholerstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Pryszcze!!!!!!!!!!!! IP: *.bos.east.verizon.net 05.05.02, 13:29 Nalezy zrobic testy, ktore wyeliminuja, ze nie masz w organizmie pasozytow, niedobrych bakterii, czy tez drozdzy. One to bowiem sa wielokrotnie przyczyna problemow ze skora. Odpowiedz Link Zgłoś